Rekor satış: Devlete 115 bin Togg alınacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kuruluşlarında Togg dönemi başlatmak istiyor. Eski araçlar satılarak yeni alımlar Togg'dan yapılacak.
Read more

Xiaomi durmuyor: Birinci arabası için dev üreticiyle görüştü!

Xiaomi, Chery gibi otomobil devleriyle ilk elektrikli aracını üretmek için görüşmeye başladı. Şirket henüz Çin'de lisans alabilmiş değil.
Read more

Nissan’dan Ultra Fütürist, Elektrikli Crossover Konsepti: Karşınızda Hyper Adventure!

Nissan, elektrikli konsept otomobili Hyper Adventure'ı duyurdu. Ultra fütürist bir tasarıma sahip olan otomobil, doğa tutkunları için özel olarak dizayn edildi.
Read more

2024 Skoda Kodiaq, Hayran Olacağınız Tasarımı ve Özellikleriyle Tanıtıldı!

Skoda, Türkiye'de de oldukça popüler olan SUV modeli Kodiaq'ın yeni neslini tanıttı. Önümüzdeki yıl ülkemize gelecek otomobil, hem iç hem de dış kısımlarında dikkat çeken özelliklere sahip.
Read more

Togg CEO’su Karakaş: Yeni model 2025’te yollarda olacak

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, yaptığı açıklamada C segmenti yeni modelin ne zaman yollarda olacağını açıkladı.
Read more

Kaçak araba soruşturması: Milyon liralık lüks araçlara Doblo vergisi ödemişler!

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ‘kaçak otomobil’ soruşturması, 400'den fazla aracın ülkeye kaçak sokulduğunu ortaya çıkardı
Read more

Tesla, global çapta ne kadar araç teslim edildiğini açıkladı!

Tesla, 2023 yılının üçüncü çeyreğinde global çapta ne kadar araç teslim edildiğini açıkladı. Gelin detaylarına beraber göz atalım.
Read more

İkinci El Otomobil İlanlarında Gördüğümüz “Çıtır Hasarlı Lakin Sigorta Şişirmesi” Sözü Aslında Ne Manaya Geliyor?

İkinci el araç satın alırken dikkat ettiğimiz en önemli şeylerden birisi de aracın az hasarlı olmasıdır. Fakat birçok ilanın açıklamasında verilen bilgiler bazen gerçeği yansıtmayabiliyor, bir aldatmacadan ibaret olabiliyor. Peki nedir bu “aldatmacalar”?
Read more

“Türkiye’nin Birinci Yerli Otomobili” Sıfatıyla Tanıtılan “İmza”yı Neden Hiç Sokaklarda Göremedik?

“Türkiye’nin yerli otomobili” dediğimizde hepimizin aklına gelen ilk marka “Togg” olur. Ondan önce de “Devrim” vardır. Ancak bazılarımızın daha önce duyduğu, bazılarımızın ise şimdi öğrenip hayrete düşeceği bir araba daha vardı: Jet Fadıl’ın “İmza”’sı…
Read more

Volvo, 2024 Prestijiyle Dizel Araba Üretimini Durduruyor!

Volvo, 2024 yılı itibarıyla dizel otomobil üretiminin fişini çekeceğini açıkladı. Bu hamle, şirketin 2030'a kadar tamamen elektrikli otomobillere geçme hedeflerinin bir parçası olarak geldi.
Read more
12 Next