Powerbank almadan evvel izle! – 145W ile şarj eden 25.000 mAh’lik Powerbank!

Teknoloji aksesuarları alanında hizmet veren önemli markalardan biri olan Ugreen, birbirinden farklı powerbank modelleriyle dikkat çekiyor. Her ihtiyaca hitap eden Ugreen powerbank’ler, bu videomuzun konusu oldu. ShiftDelete.Net editörü Osman Furkan Şahin sizler için inceledi.

Ugreen powerbank modelleri neler vadediyor?

Ugreen powerbank özellikleri, fiyat/performans konusunda tercih edilebilen ürünler arasında olmasıyla kullanıcıların ilgisini çekiyor. İhtiyacınıza göre 10 binden 25 bine kadar farklı kapasiteli modeller arasından seçim yapabilmek mümkün.

  • Ugreen 25000 mAh 145W Powerbank satın almak için buraya tıklayın.
  • Ugreen 10000 mAh 22.5W Powerbank satın almak için buraya tıklayın.
  • Ugreen 10000 mAh Magsafe Powerbank satın almak için buraya tıklayın.

Bazı modellerinde 145W’a kadar hızlı şarj desteği bulunan Ugreen powerbank’ler ile cihazlarınızı kısa sürede doldurabilirsiniz. Öte yandan, farklı bağlantı noktaları (USB-C, USB-A) sunan aksesuarlar, birden fazla cihazı aynı anda şarj edebiliyor.

Uçuşa elverişli olmaları sayesinde seyahatlerde kullanılabiliyor. Bu da hareket halinde ve uzun seyahatler sırasında teknolojik cihazlarınızın güç ihtiyacını karşılamaya yetiyor. Ayrıca kaliteli malzemesi ve dayanıklı yapısıyla da uzun yıllar sorunsuz kullanım sunuyor.

Dijital ekranı sayesinde kalan şarj yüzdesini takip etmek de mümkün. Bazı modellerde yer alan düşük akım modu sayesinde ise cihazları güvenle şarj edebilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yorum yapın