BMW, Hayranlarının Düşlerini Süsleyecek Elektrikli SUV iX2’yi Tanıttı

BMW, X2'nin elektrikli versiyonu olarak lanse ettiği iX2'yi tanıttı. Aşırı şık ve sportif bir tasarıma sahip olan otomobil, teknik özellikleri ile de BMW hayranlarını memnun edecek gibi görünüyor.
Read more

Nissan’dan Ultra Fütürist, Elektrikli Crossover Konsepti: Karşınızda Hyper Adventure!

Nissan, elektrikli konsept otomobili Hyper Adventure'ı duyurdu. Ultra fütürist bir tasarıma sahip olan otomobil, doğa tutkunları için özel olarak dizayn edildi.
Read more

Otomobil Hırsızlarının Son Devirdeki Akılalmaz Formülü: Konutunuzun Önünden Sinyal Alarak Anahtarsız Formda Soygun Yapabilirler!

Bir süredir sosyal medyanın her yerinde karşımıza çıkan anahtarsız araç hırsızlığı yönteminin nasıl gerçekleştirildiğini anlattık.
Read more

İkinci El Otomobil İlanlarında Gördüğümüz “Çıtır Hasarlı Lakin Sigorta Şişirmesi” Sözü Aslında Ne Manaya Geliyor?

İkinci el araç satın alırken dikkat ettiğimiz en önemli şeylerden birisi de aracın az hasarlı olmasıdır. Fakat birçok ilanın açıklamasında verilen bilgiler bazen gerçeği yansıtmayabiliyor, bir aldatmacadan ibaret olabiliyor. Peki nedir bu “aldatmacalar”?
Read more

Yalnızca 1923 adet var: Cumhuriyetin 100. yılına özel Fiat Fiorino serisi tanıtıldı!

Cumhuriyetin 100. yılına özel Fiat Fiorino serisi tanıtıldı! İşte sizler için 1923 adet sayılı özel serinin detayları...
Read more

Lotus, Ultra Lüks, 900 Beygirlik Elektrikli Harika Arabasını Tanıttı: Emeya!

Lotus, yeni elektrikli otomobili Emeya'yı tanıttı. Bir hiper otomobil olarak karşımıza çıkan Lotus Emeya, özellikleri ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor.
Read more

Uğruna Banka Soyulabilecek Otomobil Elektrikli Mercedes-Benz CLA Konsepti Tanıtıldı

Mercedes-Benz, CLA'nın elektrikli konseptini tanıttı. Etkileyici bir tasarıma ve motor özelliklerine sahip olan otomobil, fütüristik ve şık tasarımıyla gerçekten eşsiz görünüyor.
Read more