Yapay Zekâ Dayanaklı Google Arama’ya Görsel Oluşturma Özelliği Geldi!

Google, henüz herkese sunulmayan ve belli kullanıcılarda test edilen SGE isimli yapay zekâ destekli arama motoruna görsel oluşturma özelliği ekledi. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde Google'da arama yaparken görsel oluşturabilecek.
Read more

Aramada ihtilal: Sevilen yapay zeka aracı Google’a geldi!

Google, yapay zekalı görsel oluşturma aracı aldı. Dall-E'ye benzer çalışan araç, doğrudan Arama'da görsel yaratmanızı sağlayacak.
Read more

Google Arama’da Garip Kusur: Arama Motoru, Google Lider Yardımcısının Kim Olduğunu Bilmiyor

Google Arama'da garip bir hata tespit edildi. Arama motoruna "google vice president" yazıldığında, bir türlü Google'ın başkan yardımcısının kim olduğu sonucu gösterilmiyor. Sonuç sayfası, ülkeler bazında bile değişiklik gösteriyor.
Read more

iPhone’larda Google yerine DuckDuckGo evresi mi başlıyor?

Apple, Safari Özel Dolaşma için DuckDuckGo ile görüştü. Google yerine varsayılan arama motoru haline getirmek istedi.
Read more

Google, 25’inci Yaşını Kutluyor: İşte Dünyayı Değiştiren Arama Motorunun Kıssası

Bugün 27 Eylül. Yani Google'ın doğum günü. Peki Google, bugünlere nasıl geldi? Dünyanın en popüler arama motoru, yıllar içerisinde nasıl gelişti?
Read more

Apple’dan Google’ı kızdıracak atak: Pegasus

Apple, arama motoru pazarına göz kırpıyor. Buna göre Apple, Google anti tröst davası sonrası arama motoru pazarına Pegasus ile girebilir.
Read more

Threads’e Mevzu ve Gönderi Arama Özelliği Geldi (Ama Bize Yok)

Meta, mikroblog platformu Threads'e konu arama özelliği getirdi. Kullanıcılar artık bir terimle ilgili yapılan paylaşımları arama motoru üzerinden bulabilecekler. Ancak özellik, şu an için Türkçe desteğine sahip değil.
Read more

Google için tehlike çanları: Aradığınız her şey yakında TikTok’ta!

Gençler akıllarına takılan soruların cevabını sosyal medya uygulamalarında arıyor. TikTok da ayağına kadar gelen fırsatı değerlendiriyor
Read more

Google, Arama Sonuçlarında Çıplak Fotoğrafları Sansürlemeye Başladı

Google, aylardır test ettiği "Güvenli Arama" özelliğini tüm kullanıcıların hizmetine sundu. Artık arama sonuçlarındaki müstehcen görüntüler, otomatik olarak bulanıklaştırılmış biçimde görünecek. Kullanıcı, isterse bu ayarı değiştirebilecek.
Read more

Google Arama Sonuçlarına Instagram Gibisi “Hikayeler” Geliyor

Google'ın Arama hizmetine, Instagram Hikâyeler benzeri bir özellik getirmek için harekete geçtiği ortaya çıktı. Notlar isimli özellik, kullanıcıların arama terimleriyle ilgili paylaşımlar yapılabilmesini sağlayacak.
Read more
12 Next