Türk Devletlerinin Bayraklarının Pek Birçoklarında Neden Mavi Renk Var? (Neredeyse Bizimki de Mavi Oluyormuş!)

Şanlı Türk bayrağımız bizim için oldukça değerli bir milli sembol. Peki, Türk bayrağının renginin kırmızı değil de mavi olma ihtimalinin olduğunu biliyor muydunuz?
Read more

Fatih Altaylı: “Atatürk” Dizisini Netflix ve Amazon, Tüm Dünyaya Yayınlayacak

Fatih Altaylı, Disney+'ın yayınlamaktan vazgeçtiği Atatürk dizisi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Altaylı'ya göre Atatürk, diğer ülkelerde de vizyona girecek. Ayrıca Netflix ile Amazon Prime Video, Atatürk'ü tüm dünyaya gösterecek.
Read more

Her Şey Ülkemizin “Zaferi” İçindi: Atatürk’ün 57 Yıllık Hayatı Boyunca Geçirdiği Türlü Türlü Hastalıklar

Türkiye’nin dört bir yanında bağımsızlık mücadelesi veren Mustafa Kemal Atatürk, 57 yıllık hayatında düşmanla savaştığı kadar hastalıklarla da mücadele etti.
Read more

Atatürk’ün Annesini Anlatacak Zübeyde, Analar ve Oğullar Sinemasından 30 Ağustos’a Özel Fragman Yayınlandı

Atatürk'ün hayatına ve annesi Zübeyde Hanım'a odaklanacak "Zübeyde, Analar ve Oğullar" filminden 30 Ağustos'a özel bir teaser yayınlandı.
Read more

Atatürk dizisi hakkında Disney’in yapamadığını Amazon ve Netflix yapacak

Gazeteci Fatih Altaylı'nın belirttiğine göre Disney Plus'ın yayınlamadığı Atatürk dizisi, Netflix ve Amazon tarafından yaıynlanacak.
Read more

Gazeteci Fatih Altaylı’dan Disney+’ın ‘Atatürk Sansürü’ Hakkında Zehir Zemberek Açıklama: Dangalaklık

Disney+’ın Atatürk sansürü kararı, Türkiye’nin medyatik isimleri tarafından yorumlanmaya devam ediyor. Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’dan sonra gazeteci Fatih Altaylı da bu sansürü kişisel YouTube kanalında yayınladığı programında yorumladı.
Read more

İlber Ortaylı, Disney+’ın Atatürk Sansürü Hakkında Açıklamada Bulundu [Video]

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Atatürk dizisini yayınlamama kararı alan Disney+ hakkında Sözcü TV'ye açıklama yaptı. Ortaylı Atatürk hakkında öne sürülen iddialara yanıt verdi.
Read more