İsrail ile Hamas Ortasındaki Çatışma, Elon Musk ile Avrupa Birliğinin Ortasını Açtı: X, Avrupa’da Yasaklanabilir!

Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler, mikroblog platformu X'i zor duruma soktu. Platformun dezenformasyon merkezi hâline geldiğini söyleyen Avrupa Birliği, Elon Musk ve ekibini sert bir dille uyardı.
Read more

X erişime kapatılabilir! Avrupa Birliği’nden Elon Musk’a rest

X'te dezenformasyon ile mücadelenin yeterli seviyede olmadığını belirten Avrupa Birliği Komisyonu, Elon Musk'a açık mektup yayınladı.
Read more

“Keşke Bizde de Yapılsa” Diyeceksiniz: Avrupa Birliği’nin Yaptırımları Sebebiyle Eserlerinde Değişiklik Yapmak Zorunda Kalan Global Devler

Küresel bir marka olmak birçok avantaja ek olarak birçok zorlukla başa çıkma zorunluluğunu da beraberinde getiriyor. Bu zorluklardan biriyse faaliyette bulunulan ülkenin ya da bölgenin yasalarına uymak zorunda olmak.
Read more

Avrupa Birliği, Dijital Dünyanın “Eşik Bekçisi” Şirketlerini Açıkladı! Pekala Artık Ne Olacak?

Avrupa Birliği, Dijital Piyasalar Yasası kapsamında "eşik bekçisi" olarak ilan ettiği teknoloji şirketlerini açıkladı. Alphabet(Google), Apple, Microsoft, Meta ve Amazon gibi şirketler bu listede yer aldı. Peki şimdi ne olacak?
Read more

Microsoft ve Apple, Avrupa Birliği ile Uyuşmazlığa Düştü: Pekala Niçin?

Microsoft ile Apple'ın Avrupa Birliği ile karşı karşıya geldiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre şirketler, Bing ve iMessage nedeniyle Avrupa Birliği ile sorun yaşıyorlar.
Read more