Rekabet Kurumu Lideri, Son 4 Yılda 10 Milyar TL Ceza Kestiklerini Açıkladı: Teknoloji Şirketleri Neden Ceza Yedi?

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, yaptıkları yatırımlar sonucunda özellikle de bilişim teknolojileri sektöründe varlıklarını artırdıklarını açıkladılar. Küle, son yıllarda neler yaptıklarını ve toplam kaç para ceza kesildiğini de açıkladı.
Read more

Attack on Titan Hakkındaki Bu 10 Şaşırtan Ayrıntısı Öğrenince Baştan Sona Tekrar İzlemek İsteyeceksiniz

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan manga ve anime serisi Attack on Titan'da her geçen gün yeni detaylar keşfediyoruz. Böylesine ince ve detaylı işlenmiş bilgiler, hayranlarını şoka uğratacak düzeyde.
Read more

Bir Vakitler “İnsanüstü Varlık” Olduğu Zannedilmiş 5 Mumya: Uzaylısı da Var Perisi de…

Dünya dışı canlıların olduğu düşüncesi bile insanların içinde merak uyandırabilmiştir. Böylesine büyük bir bilinmezlikten doğan heyecanı insanların meraklarını yöneltebilecekleri sahte kanıtlarla boyamaya çalışan insanlar ise mutlaka çıkagelecekti.
Read more

Avrupa ülkesinden Xiaomi’ye ambargo! Satışlar durdu

Finlandiya'daki GSM operatörleri Xiaomi akıllı telefon satışlarını askıya aldı. Gerekçesi ise Rusya olarak gösterildi. İşte detaylar.
Read more

Diyabet hastalarına müjde: Apple Watch kan şekeri ölçecek!

Teknoloji devi Apple, kan şekerinin takibini sağlayacak yeni Apple Watch özelliği için önemli adımlar attı. İşte detaylar!
Read more

Anime Sevmeyenleri Bile Kendine Hayran Bırakan Attack on Titan’da Muhtemelen Fark Etmediğiniz 10 Ayrıntı

Özellikle genç yaş grubunun bir hayli ilgisini çeken anime ve manga serileri, dünya çapında milyonlarca takipçiye sahip. Her serinin kendine özgü çizim tarzıyla, eşsiz müzikleriyle, gerçek hayatı aratmayacak çizimleriyle farklı evrenleri seyredebiliyorsunuz. Bu evrenlerden biri olan ve ülkemizde de son dönemlerde oldukça popülerlik kazanmış Attack on Titan serisinin gizli detaylarına biz sizler için göz attık, size de okuması kaldı!
Read more

Kimileri ‘Bunu Sahiden Yapmışlar mı?’ Dedirtecek, Dünyanın Dört Bir Yanından En Değişik 10 Heykel

Bazı heykeller absürt bir görüntüye sahipken bazıları ise hem absürtlük hem de sanatsallık arasındaki çizgiyi yakalayabiliyor. Listeyi hazırlarken seçmiş olduğumuz heykeller ile bunu kanıtlamaya geldik.
Read more