Otomobiller Animasyonu Çalıntı mı? Eski Bir Sinemayla Olan Benzerliklerini Görünce Biraz Hayal Kırıklığına Uğrayabilirsiniz!

Pixar, uzun yıllardır yaptığı başarılı animasyonlar ile her yaştan insanı etkilemeyi başarıyor. Şirketin en başarılı animasyonlarının başında ise hiç kuşkusuz 'Arabalar' geliyor. 2006 yılında tanıştığımız Arabalar animasyonu, o kadar büyük başarı yakaladı ki 2011 ve 2017 yıllarında iki devam filmi ile yoluna devam etti. Ancak hakkındaki bir iddia, Arabalar'ın itibarını biraz zedeleyebilir.
Read more

20 Yıl Evvelki Sinemalarda Bile CGI Kalitesi Çok Güzelken Şimdilerde Neden Instagram Filtrelerinden Hâllice?

Yüzüklerin Efendisi, ilk Avatar filmi gibi yapımlarla yepyeni bir çağın kapılarını açması beklenen CGI teknolojisi, son yıllarda genellikle şaka konusu oluyor. Bütün teknolojiler ilerlerken CGI geriye mi gidiyor?
Read more

Sinema ve Dizileri Dış Yerde Tanıtırken Hayal Gücünün Son Damlasına Kadar Kullanıldığı Yaratıcı Reklamlar

Geçmişten günümüze film yapım şirketleri, sokaklarda yaptıkları yaratıcı viral reklamlar sayesinde sıkça konuşulmakta. Bazı örneklerin yaratıcılığını gördükten sonra keşke bizde de olsa diyeceksiniz.
Read more

Anne Babalar Buraya: Çocuklarınızın Hem Bir Şeyler Öğrenip Hem de Eğlenceli Vakit Geçireceği Çizgi Sinema ve Animasyon Sinema Teklifleri

Çocuklar için üretilen pek çok farklı yapım var ancak bunların hepsi onlar için tam olarak uygun olmayabiliyor ve bu da ebeveynlerin biraz aklını karıştırıyor. Sizin için çocuklarınızla beraber keyifle izleyebileceğiniz ve çocuklar için de öğretici olan en iyi animasyon film ve çizgi filmlerden oluşan bir liste hazırladık.
Read more

Ne izlesem diye düşünmeyin: Bu yapay zeka dizi ve sinema tavsiye ediyor!

Geçtiğimiz yıllarda geliştirilmeye başlanan ve dizi, film, kitap ve podcast tavsiyesi verebilen yapay zeka aracı Pix kullanıma sunuldu.
Read more

Beyonce’un Konser Turnesi, Sinema Oldu: Renaissance’ın Birinci Fragmanı Yayınlandı

Ünlü şarkıcı Beyonce'nin "Renaissance: A Film by Beyonce" isimli filminden ilk fragman paylaşıldı. Film, 1 Aralık 2023'te vizyona girecek.
Read more

“Keşke Daha Evvelden Kullansaydım” Diyeceğiniz 15 Olağanüstü Google Chrome Eklentisi

Günümüzde en fazla kullanılan web tarayıcısı olan Google Chrome için eklentiler olmazsa olmaz konumundadır. Chrome Web Mağazası içerisinde bulunan binlerce eklentiden bazıları gereksiz, bazılarıysa "keşke daha önceden kullansaydım" dedirten türden.
Read more

Artık PlayStation’da sinema izleyebileceksiniz: Sony Pictures Core uygulaması yayınlandı!

Sony, PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsolları için Sony Pictures Core uygulamasını yayınladı. Artık konsolunuzdan film izleyebileceksiniz.
Read more

Haluk Bilginer, Angelina Jolie ile Birlikte ‘Maria’ Sinemasında Başrolde Oynayacak!

Emmy Ödülü sahibi ünlü oyuncu Haluk Bilginer, Pablo Larrain'in yönetmenliğini üstlendiği 'Maria' filminin kadrosuna dahil oldu. Bilginer, filmde başarılı oyuncu Angelina Jolie ile birlikte başrolü paylaşacak.
Read more

Arınma Gecesi Gibisi, Heyecan ve Tansiyon Dozununun 1 Saniye Bile Düşmediği 9 Sinema Önerisi

Vizyona giren her filmiyle izleyenleri ekrana kitlemeyi başaran Arınma Gecesi, türünde oldukça başarılı bir seri olmayı başarmıştır. Eğer bu muhteşem seriyi severek izlediyseniz Arınma Gecesi benzeri filmleri listelediğimiz bu içeriğimiz tam size göre.
Read more