Çöpe Atacağınız Poşete Yazık: İzlemeden Evvel Ölmeniz Gereken 15 Sinema

Okulların yoğunluğundan, işlerin stresinden kalan vakitlerde izleyecek kaliteli bir yapım bulmak neredeyse imkânsız bir hâl aldı. Sizlerin işini bir nebze de olsa kolaylaştırmak adına izlemezseniz çok da bir şey kaybetmeyeceğiniz hatta izlemeden önce ölmeniz gereken filmleri bir araya getirdik.
Read more

Netflix’ten yeni tansiyon dolu sinema: Leave the World Behind

Netflix'ten gerilim severlerin ilgisini çekecek olan başrolünde yıldız oyuncuların olduğu Leave The World Behind'ın ilk fragman geldi.
Read more

Süratli ve Öfkeli hangi sırayla izlenir? İşte sıralaması!

Dünyanın en uzun ve en sevilen serileri arasında yer alan Hızlı ve Öfkeli izleme sırası nasıl olmalıdır? İşte detaylar...
Read more

Han Solo ve Indiana Jones Karakterleri ile Gönlümüzü Fetheden Oyuncu Harrison Ford’un En Uygun 10 Sineması

Amerikan sinema dünyasının en başarılı erkek oyuncularından bir tanesi olan Harrison Ford, rol aldığı Star Wars ve Indiana Jones gibi film serileriyle gerçek anlamda bir efsaneye dönüştü. Gelin her birini aynı heyecanla izleyeceğiniz IMDb puanlarına göre en iyi Harrison Ford filmlerinden bazılarına yakından bakalım.
Read more

Barbie, Harika Mario’yu Geçerek 2023’ün Gişede En Başarılı Sineması Oldu!

21 Temmuz'da vizyona giren Barbie, bir buçuk aya yakın sürede 1,38 milyar dolar hasılat elde etmeyi başardı. Bu sayı, Super Mario Bros.'u geçerek 2023'ün gişede en çok hasılat elde eden filmi olmasını sağladı.
Read more

Barbie, Avengers’ı geçerek yeni bir gişe rekoru kırdı

Barbie, küresel gişe sıralamasında Avengers serisinden bir filmi geride bıraktı ve ilk 15’e adını yazdırdı.
Read more

Oppenheimer, en yüksek hasılat yapan biyografi sineması oldu

Barbie ile birlikte vizyona giren ve uzun bir süre gündemi meşgul eden Oppenheimer, en yüksek hasılat yapan biyografi filmi oldu.
Read more

Barbie, Gişeyi Domine Etmeye Devam Ediyor: Warner Bros.’un En Başarılı Sineması Olabilir!

Barbie, çıkışının üzerinden haftalar geçmesine rağmen gişede zirvede yer almaya devam ediyor. Greta Gerwig imzalı yapım, dünya çapında şimdiden en başarılı ikinci Warner Bros. filmi olmayı başardı. ABD'de ise şirketin en çok hasılat elde eden filmi olma yolunda önünde sadece The Dark Knight kaldı.
Read more

Marvel’ın Fantastik Dörtlü Sineması İçin Hangi Oyuncuları Düşündüğü Ortaya Çıktı!

Marvel'ın 2025 yılında vizyona girecek Fantastik Dörtlü filmi için bazı oyuncuları seçtiği öne sürüldü. İddiaya göre Vanessa Kirby ve Joseph Quinn, sırasıyla Görünmez Kadın ve Alev Adam için en iyi adaylar. Peki diğer roller için kimler düşünülüyor? Gelin film hakkında son zamanlarda çıkan iddialara bakalım.
Read more

Amazon’dan Türkiye’ye Sansür: İki Eşcinsel Karakterin Öyküsünü Anlatan Sinema, Ülkemizde Yayınlanmayacak

Amazon, kitaptan uyarlanan ve iki eşcinsel karakteri konu alan Red, White & Royal Blue filmini Türkiye ve Orta Doğu'da yayınlamayacak.
Read more