2K dev ekran ve Snapdragon 8 Gen 2: OnePlus Open fiyatı ve özellikleriyle karşımızda!

OnePlus'ın ilk katlanabilir telefonu OnePlus Open için vakit geldi. İşte birkaç gün sonra tanıtılacak olan OnePlus Open'ın tüm özellikleri.
Read more

HONOR, Bu Yılki Üçüncü Katlanabilir Telefonu Magic VS2’yi Tanıttı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

HONOR, Magic V2'nin daha ucuz bir versiyonu olan Magic VS2'yi tanıttı. Yeni katlanabilir telefon, ince tasarım ve dikkat çeken özelliklerle geldi.
Read more

2K OLED panel ve 24 GB RAM: OnePlus 12’nin yeni özellikleri ortaya çıktı!

Digital Chat Station, OnePlus 12'nin premium hissiyatı artıracak beyaz bir cam kaplamaya sahip farklı bir versiyonunun olacağını söyledi.
Read more

Şimdiye Kadar Neredeyse Hiç Kel Bayan Görmemenizin Asıl Sebebi Ne? İşte İçimizdeki O Kilit Faktör…

Şimdiye kadar hiç kel bir kadın gördünüz mü? İyice düşünmek için kendinize birkaç dakika ayırsanız da cevabınız muhtemelen hayır olacak. Peki ya kelleşmiş bir erkek? İşte tam da parmak basmak istediğimiz nokta. Erkekler kadınlara göre neden daha sık kelleşir?
Read more

Galaxy Z Fold 5 rakibi Vivo X Fold 3 için birinci bilgiler geldi!

Vivo X Fold 3, V2337A model numarasıyla IMEI veri tabanında ortaya çıktı. Bu, katlanabilirin çok yakında tanıtılacağı anlamına geliyor.
Read more

Müjdemizi İsteriz: Kaybettiğiniz Dişlerin Yenisinin Çıkması “Bir İlaç Sayesinde” Mümkün Olabilir! Pekala Fakat Nasıl?

Kaybettiğimiz dişlere yeniden kavuşmak, yalnızca implant ve takma dişlerle mümkün. Bu iki yöntem de genellikle kimi zaman acılı kimi zaman ise kullanışsız olarak kabul ediliyor. Peki, bilim insanlarının bu noktada yeni bir çalışmasının olduğunu söylesek?
Read more

Amazon Dizisi Gen V, Opera GX’e Entegre Edildi: Toplumsal Ağ V de Tarayıcının Bir Modülü Oldu!

Opera ile Prime Video arasında bir iş birliği yapıldı. Bu iş birliği kapsamında Opera GX, Gen V karakterleriyle donatıldı. Ayrıca Vought International'ın V isimli sosyal ağı da tarayıcıya entegre edildi.
Read more

Türkler ve Moğollar, Avrupalıların Bilakis İnek Sütünü Sindirmekte Neden Çok Zorluk Çekiyor?

Özellikle son birkaç yıldır kahvecilerde sık sık duyduğumuz "Benimki laktozsuz sütle olsun." söyleminin kaynağı, binlerce yıl öncesine dayanan genlerimizin sonucunda ortaya çıkıyor! Toplumdan topluma epey farklılık gösteren, laktoz intoleransı dediğimiz bu özellik, Türklerde %83 oranındayken Avrupa ülkelerinde %1'e kadar düşebiliyor.
Read more

Performans tarafında üzüyor: Google Pixel 8 ailesi Geekbench testine tabi tutuldu!

Google Pixel 8 modelleri performans testlerinde görüntülendi. Görünüşe göre Google Pixel 8 ailesi performans tarafında üzüyor.
Read more

AR/VR bölümünde devrim! Qualcomm yeni işlemcilerini tanıttı

AR/VR cihazlarda kullanılacak Qualcomm işlemciler tanıtıldı. İşte Snapdragon XR Gen 2 ve AR1 Gen 1 işlemcilerin özellikleri...
Read more
12 Next