”Keşke Şu An Orada Olabilseydim” Dedirten Efsane Oyun Görünümleri

Bazen kendimizi oyunun akışına kaptırsak da öyle bir an gelir ki ekranımızda duran manzarayı izlerken yaptığımız ve yapacağımız görevleri unuturuz. Hatta büyüleyici ortamları doyasıya keşfetmek için oyun süremizi bile bile uzatırız. Akıllara kazınan tasarımlara sahip oyunlara gelin birlikte göz atalım.
Read more

”Keşke Şu An Orada Olabilseydim” Dedirten Efsane Oyun Görüntüleri

Bazen kendimizi oyunun akışına kaptırsak da öyle bir an gelir ki ekranımızda duran manzarayı izlerken yaptığımız ve yapacağımız görevleri unuturuz. Hatta büyüleyici ortamları doyasıya keşfetmek için oyun süremizi bile bile uzatırız. Akıllara kazınan tasarımlara sahip oyunlara gelin birlikte göz atalım.
Read more

Her Konutta Bulunan Gereçlerle Yapabileceğiniz Birbirinden Eğlenceli 5 Bilimsel Deney

Deneyler, sebep-sonuç ilişkisini kavramamıza oldukça yardımcı olan yöntemlerdir. Bir insanın bilime ilgisi olsun veya olmasın, eminiz ki bu deneylerden en azından birini bile denediğinizde bakış açınız değişecek ve daha fazla merak edeceksiniz.
Read more

San Andreas Fayı Gibisi ‘Olası Felaket Senaryolarının Anlatıldığı’ En Düzgün 10 Sinema Tavsiyesi: İzlerken Vakit Su Üzere Geçecek!

Başrolünde aksiyon filmlerinin sevilen ismi Dwayne Johnson’ı izlediğimiz San Andreas Fayı filmi, büyük bir deprem sonrası çocuklarını kurtarmaya çalışan bir babanın hikayesini anlatıyor. Eğer bu hikayeyi sevdiyseniz San Andreas Fayı benzeri felaket filmlerine de bayılacaksınız.
Read more

“Burası Gerçek miymiş ya?” Dedirten, Gidip Ziyaret Edebileceğiniz Sinema ve Dizi Yerleri

Bazı filmler ve diziler vardır ki insanda çok büyük etki bırakır. Pılınızı pırtınızı toplayıp oraya gitmek istersiniz ancak gerçekte var olmadığını düşünürsünüz. Aslında birçok ikonik film ve dizi, akıllara durgunluk veren sahnelerini doğal mekânlarda çekiyor. Biz de sizler için bu yapımların çekim mekânlarını derleyip toparladık.
Read more

Oyuncuları Geçmişe Götürecek Kadar Kaliteli Tarihi Ayrıntılara Sahip 10 Oyun

Oyun dünyası ve oyunlar her ne kadar yeni dünyalar, karakterler ve olaylar yaratma konusunda başarılı olsa da tarihsel olaylara dayanan oyunların sayısı ve sevenleri de azımsanmayacak kadar fazla. Durum böyle olunca geliştiriciler tarihi en doğru şekilde yansıtabilecekleri tarihsel oyunlar geliştirmeye yönelebiliyor. Bu içeriğimizde tarihi en doğru şekilde işleyen en iyi tarihsel oyunlar hangileri? Yakından bakıyoruz.
Read more

FIFA’nın yenilenmiş hali: EA FC 24 oynadık!

EA Sports, FIFA ile lisans anlaşmasını sonlandırarak yeni bir futbol oyunu serisi olan EA FC'yi duyurdu. SDN ofisinde EA FC 24 oynadık.
Read more

Eli Öpülesi Bir Teyze Üzere Görünse de 150 Kişiyi Öldürmüş Olan 90 Yaşındaki Seri Katil: Baba Anujka

Dışarıda görseniz belki de yaşlılığına hürmet edeceğiniz bu yaşlı kadının ne suçlar işlediğini düşünmek bile istemezsiniz. Kendisi 90 yaşında olmasına rağmen 150 insanı öldürmekle yargılanmış. Üstelik bu insanların hepsi de erkek!
Read more

Korkutucu Halüsinasyonlara Neden Olan “Bad Trip”i Yaşayanların Anlattığı Rahatsız Edici Tecrübeler

“Bad trip” kavramını hiç duymuş muydunuz? Hayır, bildiğimiz “trip”ten bahsetmiyoruz. İngilizce karşılığı “yolculuk” olan trip’ten ortaya çıkan bu kavram, en basit tabirle zihninizin kötü bir yolculuğa çıkmasını anlatıyor ve bu yolculuk o kadar kötü yerlere gidebiliyor ki hissettiğiniz duygular ve gördüğünüz halüsinasyonlarla kendinizi farklı bir dünyada gibi hissedebiliyorsunuz. Birlikte konunun derinliklerine indikçe biraz rahatsız olabilirsiniz…
Read more

Gerçek Hayatta Nasıl Çalındığı Bilinen Müziklerin, Hayallerde da Yanlışsız Halde Çalınabileceği Keşfedildi!

Bilim insanları, rüyada olduklarının farkında olan insanların, gerçek hayatta nasıl çalındığını bildikleri bir şarkıyı rüyalarında da çalabileceklerini keşfetti. Yapılan araştırma, rüya ile gerçek dünya arasında aktarım yapılabileceğini ortaya koymuş oldu.
Read more
12 Next