Devlet yetkilileri uyardı: Tanınan Adobe uygulamasında güvenlik açığı!

Adobe Acrobat Reader uygulamasında iki farklı güvenlik açığı bulundu. Uzaktan kod çalıştırmayı mümkün kılan açıklara karşı uyarılar geldi.
Read more

Samsung’dan Google’ın 7 Yıl Yazılım Takviyesine Karşılık: Galaxy Telefonlar Daha Uzun Müddet Güncelleme Alacak!

Bir Samsung yöneticisi, Galaxy cihazların güvenlik güncellemesi desteğinin beş yılın üzerine çıkabileceğini açıkladı. İşletim sistemi tarafında benzer bir hamle görüp görmeyeceğimiz konusunda ise bir bilgi paylaşılmadı. Samsung'un bu hamlesi, Google'ın Pixel cihazlara 7 yıl yazılım desteği vereceğini açıklamasının ardından geldi.
Read more

Skype, Teams ve Edge… Kimi Microsoft Yazılımlarını Etkileyen 2 Başka Açık Tespit Edildi

Microsoft Edge, Skype ve Teams gibi uygulamaları etkileyen 2 sıfırıncı gün açığı tespit edildi. Microsoft, gerekli güncellemeleri yayınladı.
Read more

İşler düzgünce çığırından çıktı: Karşı konulamayan yapay zeka sorunu!

Son zamanların en popüler teknolojileri arasında yer alan yapay zeka, insanlığın geleceğini tehdit ediyor. İşte detaylar
Read more

BlackBerry efsanesi resmen dağıldı! İşte yeni şirket

BlackBerry markası resmi olarak iki şirkete ayrıldı. Siber güvenlik ve IoT işleri farklı şirketler tarafından yürütülecek.
Read more

Apple, iOS 17’nin Birinci Güncellemesini Yayınladı (İkincisi de Yolda)

Apple, birkaç günlük işletim sistemi iOS 17 için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile güncel sürüm iOS 17.0.1 oldu. Son sürüm yeni bir özellik getirmiyor olsa da kullanıcılar için kritik önem arz ediyor.
Read more

ABD Ulusal Güvenlik Ajansı, ‘yapay zeka güvenlik merkezi’ kuruyor

ABD'de savunma ve istihbarat sistemlerine entegre edilmesi için geliştirilmek üzere bir yapay zeka güvenlik merkezi kuruluyor.
Read more

Apple, kritik yanılgıları çözdü: iOS 17.0.2 güncellemesi yayımlandı!

Apple, iOS 17 işletim sistemiyle birlikte gelen kritik güvenlik açıklarını çözüme kavuşturdu. iOS 17.0.2 güncellemesi yayımlandı.
Read more

Chrome, Opera, Firefox… Tüm Tarayıcılarda Kritik Güvenlik Açığı Tespit Edildi, Her Ne Kullanıyorsanız Çabucak Güncelleyin!

Büyük internet tarayıcıları ile bazı uygulamalar, kritik bir güvenlik açığı için teyakkuza geçtiler. Eş zamanlı güncellemelerle açık kapatıldı ancak daha fazla uygulamanın bundan etkilenebileceği düşünülüyor.
Read more

Kullanıcılar şaşkın: Dayanağı biten Windows 7 ve 8 güncelleme aldı!

Microsoft, Edge tarayıcısının Windows 7 ve 8 sürümlerine beklenmedik bir güvenlik güncellemesi verdi. İşte detaylar.
Read more
12 Next