CD Projekt RED, Ölen Bir Sanatkarın Sesini Cyberpunk 2077’de Kullandığını Açıkladı: Yapay Zekâyla Taklit Edilmiş!

CD Projekt RED, hayatını kaybeden bir seslendirme sanatçısının sesini yapay zekâyla Cyberpunk 2077'de tekrar kullandığını açıkladı. Viktor Vektor'un Lehçe dublajını yapan ve 2021'de hayatını kaybeden Milogost Reczek'in sesi, ailesinin izni alınarak Phantom Liberty'de kullanılmış.
Read more

Azaplarıyla Meşhur Savaş Hatalısı Mutsuhiro Watanabe, Onlarca Yıl Nasıl Oldu da Yakalanmadan Memnun Bir Hayat Sürebildi?

İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşanan sayısız vahşetten birine de esir kampı gardiyanı Mutsuhiro Watanabe imza atmıştı. Esirlere akla gelmeyecek işkenceler yapan ve bir savaş suçlusu olmasına rağmen kaçarak eceliyle ölmeyi başaran Mutsuhiro Watanabe ismini, onun elindeki esirlerden olan Louis Zamperini sayesinde öğrendik.
Read more

Dünyadaki Hiçbir Akvaryumda Neden Büyük Beyaz Köpek Balığı Bulunmaz? Karşılık, Düşündüğünüz Üzere Değil!

Deniz altı olağanüstü canlılarla dolu ve eğer bir dalış yeteneğine sahip değilsek onları görmemiz pek mümkün değil. Hâl böyle olunca okyanusların veya denizlerin gizemli dünyasını görmek isteyen bazı insanlar, akvaryumları ziyaret ediyor. Çeşit çeşit balıklar, yengeçler, ahtapotlar, midyeler… Peki neden beyaz bir köpek balığı bir akvaryuma koyamıyorlar?
Read more

Kayıtlara Geçmiş En Zeki İnsan Olan William James Sidis’in “Bu İnsansa Ben Neyim!” Dedirten İnanılmaz Özellikleri

Altı yaşında Türkçe dahil yedi dil konuşabilen, buna ek olarak çocukken kendi dilini icat eden ve dokuz yaşında Harvard'a kabul edilen dünyanın en zeki insanı William James Sidis'ı tanıyor musunuz?
Read more

Gördüğünüz Bu Adam, “Dünyanın En Uygun Satış Uzmanı” Olarak Guinness Rekorlar Kitabı’nda Bulunuyor! Pekala Onu Bu Kadar Özel Yapan Şey Ne?

Yüksek motivasyonu ile hayatındaki olumsuzluklardan ilham alan Joe Girard, kendine birçok kıvılcım yaratarak başarıdan başarıya koştu. Fakir bir aileden gelen Girard, soba fabrikası ve manavda çalıştıktan sonra nasıl oldu da “Dünyanın En İyi Satıcısı” ünvanını aldı?
Read more

Şayet Aamir Khan’ın Dangal Sinemasını Sevdiyseniz Bu Sinemalara de Kesinlikle Göz Atın Deriz

Başrolünde Aamir Khan’ı izlediğimiz en sevilen Hint filmlerinden bir tanesi olan Dangal, kendine has anlatımı ile bir ailenin toplum baskısına karşı olan duruşunu güreş sporu üzerinden izleyenlere sundu. Eğer bu filme bayıldıysanız en az aynı keyifle izleyebileceğiniz Dangal benzeri filmler var.
Read more