“Yakın Arkadaş” Zamanı Sona Eriyor: Instagram Kıssaları İçin Birden Çok Liste Oluşturulabilecek

Instagram, hikâye paylaşımları için birden çok liste oluşturma özelliğini test etmeye başladı. Eskiden sadece "Yakın arkadaşlar" olarak bilinen özellik, bundan sonra sınırsız liste seçeneği sunacak.
Read more

Attack on Titan Hakkındaki Bu 10 Şaşırtan Ayrıntısı Öğrenince Baştan Sona Tekrar İzlemek İsteyeceksiniz

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan manga ve anime serisi Attack on Titan'da her geçen gün yeni detaylar keşfediyoruz. Böylesine ince ve detaylı işlenmiş bilgiler, hayranlarını şoka uğratacak düzeyde.
Read more

Buram Buram ‘Çocukluğumuz’ Kokan Taş Bölümü Hakkında Yıllar Sonra Duyacağınız 8 Bilgi

1960’lı yıllarda yapılmış bir çizgi film olmasına rağmen sonraki yıllarda ülkemiz dahil tüm dünyada tekrar tekrar yayınlandığı için pek çok farklı kuşaktan çocuğun en sevdiği çizgi filmlerden bir tanesi olan Taş Devri, iki tane de gerçek filmle izleyiciyle buluşmuştur. Gelin Taş Devri hakkındaki ilginç bilgilere yakından bakalım.
Read more

Baldur’s Gate 3’ü Sevip Emsal Oyunlar Arayanların Katiyetle Bakması Gereken 11 Oyun

Baldur's Gate 3 çıktığından beri gerek hikâyesi gerek oynanışı gerekse de fiyatıyla çok ses getirdi. Peki bu türü seven oyuncular için farklı alternatifler yok mu? Gelin, bu alternatiflere bakalım.
Read more

Google Arama Sonuçlarına Instagram Gibisi “Hikayeler” Geliyor

Google'ın Arama hizmetine, Instagram Hikâyeler benzeri bir özellik getirmek için harekete geçtiği ortaya çıktı. Notlar isimli özellik, kullanıcıların arama terimleriyle ilgili paylaşımlar yapılabilmesini sağlayacak.
Read more

Hideo Kojima’dan Death Stranding 2’nin Kıssası Hakkında Açıklama: Pandemi Yüzünden Tekrar Yazıldı!

Hideo Kojima, Death Stranding'in devam oyununun hikâyesi hakkında önemli bir açıklama yaptı. Oyunun işleyeceği temel mesajı da yeniden hatırlattı.
Read more