Dünyanın En Büyük Uçak Gemisi: ABD’nin, İsrail-Filistin Çatışmasına Dahil Olan USS Gerald R. Ford’un İnanılmaz Özellikleri

İnişli çıkışlı bir yapım sürecinden geçen ve geçtiğimiz gün İsrail'e gönderilen USS Gerald R. Ford'un özelliklerine bakıyoruz.
Read more

İnsan Eliyle Üretilmiş En Süratli Obje Olan Parker, Kendi Sürat Rekorunu Kırdı!

NASA'nın doğrudan Güneş'e gönderdiği uzay aracı, kendi yüksek hız rekorunu kırdı. Uzay aracı ayrıca Güneş'e bugüne kadarki en yakın mesafesine de ulaştı. NASA, bunu uzayda "golf oynayarak" başardı.
Read more

Sır üzere telefon: iPhone 15’in bilinmeyen bir özelliği daha ortaya çıktı!

iPhone 15'in sahip olduğu X70 modemi ile çok daha hızlı olduğu fark edildi! İşte konuyla ilgili detaylar...
Read more

Porsche 911’den süratli olacak! Cybertruck sürat denemesi ortaya çıktı

Bir kullanıcı, Cybertruck modelinin trafik ışıklarında gerçekleştirdiği hız denemesi ile ilgili video yayınladı. İşte detaylar...
Read more

İşte karşınızda yepisyeni Microsoft Teams uygulaması!

Microsoft Teams, yepyeni görünümüyle adeta baştan tasarlandı. Kullanıcılarına kullanım kolaylığı sunan yepyeni özellikleriyle karşımızda.
Read more

Yılların Eskimeyen Modeli Mercedes 300 SL’in Neden Efsane Bir Araba Olduğunu Kanıtlayan 8 Bilgi

Mercedes-Benz tarafından ilk kez 1950’li yıllarda üretilen 300 SL modeli, bir yarış arabası olarak piyasaya çıkmış olmasına rağmen sonraki yıllarda kullanıcıların spor araba deneyimini benzersiz hale getiren ikonik bir otomobil haline geldi. Kanat biçiminde açılan unutulmaz kapılara sahip Mercedes 300 SL modelinin tarihine gelin yakından bakalım.
Read more

Tozu dumana kattı: Tesla Model S, Chevrolet Corvette’le işte bu türlü kapıştı!

Tesla Model S ve Chevrolet Corvette drag yarışına sokuldu. Elektrikli otomobil efsanesiyle yarış efsanesi bakın nasıl kapıştı.
Read more

Cüzdanlar hazır mı? RTX 4090’dan %70 daha süratli RTX 5090 geliyor!

Blackwell serisinin en güçlü üyesi olacak Nvidia RTX 5090 için yeni iddialar ortaya çıktı. Ekran kartı, 3 GHz saat hızına ulaşabilir.
Read more

Ülkemizde Kaliteli ve Uygun Fiyatlı 3D Yazıcılarıyla Tanınan Creality, Bayern Münih’in Alanında Yeni Eserlerini Tanıttı

Ülkemizde özellikle Ender serisiyle tanınan 3D yazıcı üreticisi Creality, Bayern Münih'le yaptığı lisans işbirliği kapsamında futbol kulübünün sahası Allianz Arena'da yeni ürünlerini tanıttı.
Read more

Gerçek rekabet başladı: Hyundai IONIQ 6 Türkiye fiyatı muhakkak oldu!

Uzun zamandır yakından takip ettiğimiz ve merakla beklediğimiz Hyundai IONIQ 6 Türkiye fiyatı ve özellikleri belli oldu.
Read more
12 Next