AirTag’li Taciz Argümanı: 37 Kişi Daha, Tacizciler Tarafından Takip Edildikleri İçin Apple’a Açılan Davaya Katıldı

Teknoloji devi Apple, kayıp eşyaların bulunması için tanıttığı AirTag cihazı yüzünden dava edildi. İddiaya göre AirTag kullanan birkaç kişi, insanları taciz ettikleri gerekçesiyle şikayette bulundu.
Read more

Dilan Polat, Toplumsal Medya Hesaplarını Kapattı: Şirketinin 15 Bin TL Vergi Ödediği Argüman Edildi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat'ın mücevher firması "Dilan Mücevherat"ın geçtiğimiz yıl için sadece 15 bin TL vergi ödediği iddia edildi. Instagram hesabını kapatan Dilan Polat ise hastaneye kaldırıldı...
Read more

İnanılmaz argüman: iPhone 15 Pro insanları yakmaya başladı!

Sosyal medyada birçok kişi, iPhone 15 Pro'ların aşırı ısınması nedeniyle vücutlarında yanıklara neden olduğunu iddia etti.
Read more

The Office’in Yine Çekileceği Tez Edildi: İşte Birinci Bilgiler!

Dünyanın en çok sevilen sit-com dizilerinden The Office'in yeniden çekilebileceği iddia edildi. Güvenilir bir kaynağın iddiasıyla ilgili resmî bir açıklama yapılmadı.
Read more

Bir Vakitler “İnsanüstü Varlık” Olduğu Zannedilmiş 5 Mumya: Uzaylısı da Var Perisi de…

Dünya dışı canlıların olduğu düşüncesi bile insanların içinde merak uyandırabilmiştir. Böylesine büyük bir bilinmezlikten doğan heyecanı insanların meraklarını yöneltebilecekleri sahte kanıtlarla boyamaya çalışan insanlar ise mutlaka çıkagelecekti.
Read more

Türk Oyun Şirketi Dream Games’ten “4,5 Milyar Dolara Satılacak” Argümanları Hakkında Açıklama

Dream Games, dün gece itibarıyla ortaya atılan "satılacak" iddiaları hakkında açıklamada bulundu. Şirket, söz konusu iddiaları yalanladı ve ortaya atanlar hakkında yasal işlem başlatılacağını aktardı.
Read more

”Meksika Uzaylı Cesetleri Buldu” Argümanıyla Paylaşılan Görüntüler Gündem Oldu: İşin Aslı Ne, Uzaylıların Varlığı Doğrulandı mı?

İnternetin her köşesini Meksika Parlementosu'nda sergilenen ve 'uzaylı cesetleri' olduğu iddia iki 'mumyanın' görüntüleri ele geçirmiş durumda. Peki bu görüntüler gerçek mi, gerçekten uzaylılara mı aitler, işin aslı ne?
Read more

Apple, Söylentilerin Bilakis Sadece iPhone 15 Pro Max’in Fiyatına Artırım Yapabilir

Tayvanlı araştırma firması Trendforce'un iddiasına göre Apple, yalnızca iPhone 15 Pro Max'in fiyatına zam yapmayı planlıyor. Daha önceki iddialar, her iki Pro modeline de zam geleceğini söylüyordu.
Read more

ODTÜ’den sonra Boğaziçi’nin de hacklendiği tez ediliyor!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin ardından Boğaziçi Üniversitesi için de hacklendi iddiaları ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar...
Read more

Facebook’un Tanınan Olduğu Yıllarda Milyonlarca Kişinin Sazan Üzere Atlayıp İnandığı Söylentiler (Fazlasıyla İğrençlik İçerir!)

İnternet kullanımının bugünkü kadar yaygın olmadığı o dönemlerde efsaneleşmiş bazı söylentiler vardır; her kullanıcı, hayatının belli bir döneminde illaki o söylentileri okuyup körü körüne inanmıştır. Hem komik hem de üzücü ögelerin olduğu bu içeriğimizde mazi yüzünüze maalesef ki bir tokat gibi çarpacak.
Read more
12 Next