İsrail Askerlerine Yardım Eden McDonald’s’ın Türkiye Ofisinden Karşıt Köşe: Gazze Halkına Yardım Yapılacak

McDonald's Türkiye, Gazze halkında yardım yapacağını açıkladı. Fakat İsrail'deki McDonald's'ın askerlere yardım etmesi, kafalarda soru işaretlerine sebep oldu.
Read more

Dünyaca Ünlü Zeki Triko’nun, Müstehcenlik Nedeniyle Türkiye’de Sansüre Uğradıktan Sonra İflasa Kadar Giden Üzücü Hikayesi

Zeki Triko, uzun yıllar boyunca plaj giyim ürünleriyle hem ülkemizde hem de dünyada büyük başarılara imza atmış bir marka. Kemerlerinizi bağladıysanız ardında büyük bir başarı öyküsü barındıran bu markanın hikâyesine dalıyoruz.
Read more

Forbes, Dünyanın En Uygun Patronlarını Açıkladı: Türkiye’den de 1 Şirket Var

Forbes, "Dünyanın En İyi İşverenleri 2023" listesini yayınladı. Bu yıl 700 şirket, listede yer aldı. Dünyanın en iyi işvereninin Samsung olarak kayıtlara geçtiği listede, Türkiye'den 1 şirket bulunuyor.
Read more

Dilan ve Engin Polat, MASAK’ın Yakın Takibinde: Yüz Milyonlarca Liralık Kuşkulu Süreç Tespit Edildi!

MASAK, gündemden düşmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat için düğmeye bastı. İkili için bir rapor hazırlayan yetkililer, dikkat çeken bilgiler açıkladılar. Bu rapor, işin iç yüzünde ilginç detaylar yattığını gözler önüne seriyor.
Read more

Japonya’da Neredeyse Her Adım Başı Otomat Görmenizin Hiç de O denli Kolay Olmayan Sebepleri

Japonya denilince akla ilk gelenlerden biri şüphesiz ki otomatlarıdır. Sosyal medya videolarında sıkça karşılaştığımız otomatlar birçok insanın aklına "Neden bu kadar fazla var?" sorusunu getirmiştir. Biz de sizler için bu gizemin sır perdesini araladık.
Read more

İş Arayanlara Özel LinkedIn Profilinizi Geliştirmek İsmine Uygulayabileceğiniz 10 Taktik ve Tüyo

Etkili bir LinkedIn profili, kariyer yolunuzda sizi her zaman bir adım öne çıkaracaktır. Başvurduğunuz iş ilanlarından olumlu bir dönüş alabilmek için, LinkedIn sayfanızın sizi en doğru şekilde yansıtması gerekir. Bu içeriğimizdeyse "Etkili bir LinkedIn profili nedir, nasıl olmalıdır?" sorusuna yanıt olacak bazı taktikler paylaşacağız.
Read more

TCMB’den Ödeme Sistemlerine Yenilik: Dijital Cüzdanlar ve Karekod Ödemeler Geliyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Resmî Gazete'de yayınladığı tebliğ ile dijital cüzdanlar ve karekod ile güvenli ödemelerin önünü açıyor.
Read more

Regl Günlerini İş Yerinde Daha Rahat Geçirmenizi Sağlayacak İpuçları

Sancılı âdet günlerini iş yerinde konforlu bir şekilde geçirebilmek için birtakım kişisel düzenlemeler yapmak gerekiyor. Gelin, bu ipuçlarını beraber inceleyelim.
Read more

Apple, konsolları bitirmeye ant içti: M3 işlemcili OLED iPad geliyor!

Dünyada tablet denildiği zaman akla gelen ilk model olan ve özellikle orta-üst segmentte pazarı domine…
Read more

Forbes, En Varlıklı 400 Amerikalıyı Açıkladı: Listede 2 Türk Var!

Forbes, en zengin 400 ABD'li iş insanının sıralandığı "Forbes 400" listesini yayınladı. Bu listede Türk asıllı 2 iş insanı da bulunuyor. Peki bu iş insanları kim ve hangi işle uğraşıyorlar?
Read more
1237 Next