Orta Doğu Ülkelerinde Kansere Yakalanma Oranı Dünyanın Geri Kalanına Kıyasla Neden Daha Az?

Kanser, birçok çeşidi ile birlikte çağımızın en yaygın ve en ölümcül hastalıklarından biri. Orta Doğu ülkelerinde ise kansere yakalanan insan oranı, dünyanın diğer tüm bölgelerine göre oldukça az. Peki Orta Doğuluları bu konuda ayırt edici kılan nedir?
Read more

Kanser araştırmaları için yapay zeka kullanılacak!

Dell ve İrlanda'daki Limerick Üniversitesi (UL) işbirliği yaptı. Kanser araştırmalarında yapay zeka kullanılacak.
Read more

Steve Jobs, Kanseri Yenmek İçin Çağdaş Tıp Yerine Alternatif Tıptan Medet Umarak Pisi Pisine mi Öldü?

Apple’ın kurucu ortağı Steve Jobs, 2011 yılında öldükten sonra, ardından pek çok soru işareti de bıraktı. Yakalandığı kanser sonucunda çareyi geleneksel tıp yerine alternatif tıpta arayan Steve Jobs, “Seçimi yüzünden mi öldü?” sorusunu akıllara getirdi.
Read more

Kanser Nedeniyle Birkaç Ay İçinde Ölme Mümkünlüğü %100 Olan Bu Adam, Yeni mRNA Aşıları Sayesinde Nasıl Oldu da Güzelleşmeye Başladı?

Son dönemlerde sıkça konuşulan ve başarılı sonuçların elde edildiği görülen kişiselleştirilmiş kanser aşıları pek çok kişiye umut oluyor. Bunlardan biri de Adrian Taylor. Kanserinin yayılması ile birkaç ay ömür verilen Taylor, gönüllü olarak kanser aşısı çalışmasına katılıyor ve aldığı sonuçlar onu hayata yeniden bağlıyor.
Read more

Starfield, Oyun Yayınlanmadan Evvel Vefat Eden Hayranına Küçük Bir Jest Yaptı (Gözyaşlarımız Pıt)

Bethesda Game Studios, Starfield'ı yayınlamadan önce vefat eden hayranı için oyunun içine küçük bir not bıraktı. Bu not dikkatli bir Reddit kullanıcısının gözünden kaçmadı.
Read more

YouTube, “Sarımsak Kansere Çare” Üzere Tıbbi Tedavi Almayı Önermeyen İçerikleri Yasaklayacak

YouTube, kanser tedavisi hakkında yanlış veya doğrulanmamış bilgiye yer veren içerikleri kaldırmaya başlayacağını açıkladı.
Read more

Neden Daima “Kansere Deva Bulundu” Haberleri Görüyoruz ve Hakikaten Değerli Bir Gelişme Olduğunda Bunu Nasıl Anlayacağız?

Medyada on yıllardır gördüğümüz "Kansere çare bulundu" manşetleri ne anlama geliyor hiç düşündünüz mü? Nihayetinde kansere henüz çare bulunamadığını hepimiz biliyoruz. Nasıl oluyor da güvenilir diyebileceğimiz haber organlarında sıklıkla bu haberlere denk gelebiliyoruz?
Read more