Akıllı telefon devine şok suçlama: 120 milyon dolar!

Vivo, 120 milyon dolarlık şok kara para aklama suçlaması ile karşı karşıya. Buna göre Vivo CFO'su dahil dört kişi tutuklama kararı alındı.
Read more

Einstein yeniden haklı çıktı: Kara delikler dönüyor!

Einstein yine haklıymış. Bilim insanları Einstein'ın Genel Görelilik Teorisi'ni ispatladı ve kara deliklerin döndüğünü doğruladı
Read more

Ticaret Bakanlığı, 2. El Araba İlanlarına Neden Kimlik Doğrulama Mecburiliği Getirdiğini Açıkladı

Ticaret Bakanlığı, bugün Resmî Gazete'de yayımlanan ve kişilerin araç ya da taşınmaz ilanı yayınlamadan önce kimlik doğrulaması yapmasını gerektiren düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, neden böyle bir düzenlemeye gidildiği açıklandı.
Read more

KFC’nin Logosundaki Sempatik İhtiyarın Herkese İlham Veren Muvaffakiyet Öyküsü: 1008 Sefer Reddedilse de Asla Vazgeçmedi!

KFC deyince, hepimizin aklına bu markanın ambleminin üzerinde yer alan beyazlar giymiş sevimli ve yaşlı bir adam gelir. Ancak diğer fast food zincirlerini gözlerimizin önüne getirdiğimizde bu tarz bir logoyla karşılaşmazken, KFC’de neden bir insan portresi var hiç düşündünüz mü?
Read more

Kara Delikler İçin Keşfedilen Yeni Sürat Limiti Bilim İnsanlarını Şaşırttı: Yeni Fizik Kanunları Gündeme Gelebilir

Yeni bir araştırmaya göre süper kütleli kara delikler çarpışmaya doğru ilerlerken ışık hızının 10'da 1'ine kadar ulaşabiliyorlar.
Read more

The Witcher için yeni masa oyunu geliyor! İşte tarih

CD Projekt Red , Go On Board işbirliği efsanevi bir işe imza attı. Yeni masa oyunu The Witcher: Path of Destiny hayranlarıyla buluşacak
Read more

Başka Araçların Bilakis Gemilerde Neden Far Yok? Gemi Mühendisinden Yanıtı Şahsen Aldık…

Diğer araçlarda farlar, gerçek anlamda hayati önem taşıyorken gemilerin neden farlara sahip olmadığını hiç düşünmüş müydünüz? Gemi İnşa Mühendisi Mustafa Cemil Şensoy, bu kafa karıştırıcı sorunun cevabını bizzat bizim için yanıtladı.
Read more