Mortal Kombat 1’e Eklenecek Omni-Man Karakterinden Oynanış Fragmanı Geldi

Mortal Kombat evreninde her ne kadar güçlü karakterler olsa da Omni-Man gibi bir karakterlerin sahalara inişi, herkesin içine korku salacaktır.
Read more

Rick Grimes hayranlarına müjde: The Walking Dead: The Ones Who Live çıkış tarihi muhakkak oldu!

Rick Grimes karakterine odaklanan The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinin çıkış tarihi açıklandı. İşte ayrıntılar...
Read more

Farklı Bir Harry Potter’la Karşılaşabilirmişiz: Seriye Eklenmesi Düşünülen fakat Sonradan Vazgeçilen Enteresan Ayrıntılar

Geçtiğimiz günlerde, Dumbledore karakterine hayat veren başarılı oyuncu Michael Gambon'ın yaşamını yitirmesiyle, hâlâ eskimeyen Harry Potter serisi tekrar gündeme geldi. Yazar Rowling, öyle bir evren kurmuş ki üzerine konuşulacaklar hiç bitmiyor! Biz de bu içeriğimizde, seri boyunca gerçekleşmesi planlanan ancak hayata geçirilemeyen detaylardan bahsettik.
Read more

Bir Zeus Kadar Bilinmeyen Ama Ondan Daha Değişik Mitolojik Varlıklar: Türk Mitolojisinden Yaratıklar da Var!

Neredeyse her bölgede karşımıza çıkan mitolojik varlıklar ve hikâyeleri, zamanla kültürün bir parçası hâline geliyor. Nesilden nesle rivayetler aktarılıyor, bazen bir inanış hâline geliyor, bazen çocukları korkutmak için kullanılıyor, bazense sadece kamp akşamlarında ateşin başında anlatılan ürpertici bir hikâyeyle sınırlı kalıyor.
Read more

Yapay zeka tesiri: WhatsApp, ünlülerle mesajlaşmanızı sağlayacak!

Meta, Meta Connect 2023 etkinliğinde yapay zekayı WhatsApp'a ekleyeceğini duyurdu. İşte yapay zeka ile gelen yenilikler!
Read more

Çok Uzun Yıllar “Cinsiyetçi” Animasyonlar Yapan Disney’in Son Yıllarda Aklı Başına Gelmiş Olabilir mi?

Disney, çocukların çok sevdiği birçok karakterin yaratıcısı ya da yöneticisi konumunda. Yıl içinde çıkan büyük bütçeli pek çok animasyon da aslında Disney’e ait. Bu da Disney ve cinsiyet eşitliği konusunu önemli bir hale getiriyor.
Read more

Dünyaca Ünlü Markaların Maskotlarının Birinci Hallerini Görünce “Nereden Nereye!” Diyeceksiniz

Markaların sempatik yüzü maskotlar, zamandan nasibini almış. Birçoğu için "İyi ki değişmiş" diyeceğiniz ünlü maskotların öncesi ve sonrasını bir araya getirirken tasarım dünyasının nasıl değiştiğini de görebilirsiniz.
Read more

‘Nefesinizi Tutarak’ Okuyacaksınız: Bir Vakitler İzlemeye Doyamadığımız Fantastik Dizi Selena Oyuncularının Şimdiki Halleri

Türk televizyonlarında yayınlanmış en başarılı gençlik dizilerinden bir tanesi olan Selena, izleyiciye sunduğu fantastik hikayeler sayesinde bugün bile hala pek çok seveni olan bir yapım. Aradan uzun yıllar geçti, gelin Selena oyuncularının şimdiki hallerine yakından bakalım ve biraz nostalji yapalım.
Read more

Mortal Kombat 1’in Yeni Fragmanında “Reptile” Göründü: Sevilen İki Karakter Daha Geri Dönüyor!

Oyunseverlerin bu yıl en çok beklediği oyunlardan olan Mortal Kombat 1'den fragman geldi. Fragman, bazı sevilen karakterlerin geri döneceğini ortaya koydu.
Read more