Albus Dumbledore “Ölüm” mü? J.K. Rowling’in Bile Onayladığı Meşhur Harry Potter Teorisi

Semboller ve pek çok alt hikaye ile dolup taşan bir dünya sunan Harry Potter serisi, hayranların sürekli dile getirdiği teorilerle de gündeme geliyor. Biz de Albus Dumbledore'u ve Üç Kardeş hikâyesini merkezine alan, J.K. Rowling'in bile hakkında konuştuğu bir teoriye bakıyoruz.
Read more

Apple bile inanamadı: Binlerce uydurma eseri gerçeğiyle değiştirdiler!

ABD'nin San Diego kentindeki kardeşler, binlerce sahte Apple ürününü orijinaliyle değiştirdi. İşte detaylar!
Read more

Osmanlı’da Kundaktaki Bebeklerin Bile Potansiyel Bir Tehdit Olarak Görülüp Öldürüldüğü Kardeş Katli Nasıl Ortaya Çıkmıştı?

Birazdan ele alacağımız konu, belki de Osmanlı Devleti’nin bilinen en acı tarihi olaylarından birini oluşturuyor. Çünkü aynı anda tam 19 kardeşini azleden Osmanlı padişahının bunu neden meşru kıldığına değineceğiz.
Read more

Okurken İçiniz Daralacak: Girdiği Mağaradaki Bir Oyukta Sıkışıp Kalan Adamın Çok Makûs Sonlanan Kıssası

Çok da uzak değil, 2009 tarihinde iki kardeş, eğlenceli bir mağara keşfine çıkmaya karar vermişti. Fakat en sonunda olanlar, bu geziyi belki de dünyanın en korkunç mağara kazalarından birine çevirmişti. Olanları yalnızca okumak bile insanın içinin daralmasına yetecek kadar kötü bir şey meydana gelmişti.
Read more

Unutulmuş Diyarları Hatırlama Vakti: Baldur’s Gate Serisinin 3. Oyuna Kadar Olan Kıssası

Son yılların en çok beklenen oyunlarından biri olan Baldur's Gate III, sonunda erken erişimden çıktı ve tam sürüm haliyle oyun mağazalarındaki yerini aldı. Bu görkemli FRP oyunundan önce neler yaşandığına gelin birlikte bakalım.
Read more