Musk yapamadı: Araba devi, kripto parayla ödeme alacak!

Ferrari, kripto para ile ödeme almaya başlayacağını açıkladı. İlk olarak ABD'de başlatılacak program, varlıklı müşterileri hedefliyor.
Read more

Telegram’a Kripto Para Cüzdanı Geliyor: İşte Birinci Bilgiler!

Telegram, TON blok zinciri üzerine inşa edilen bir kripto para cüzdanını uygulamaya entegre edeceğini açıkladı. Kasım ayında dünya çapındaki tüm kullanıcılara ulaşacak kripto para cüzdanı, ABD gibi bazı ülkelerde kullanılamayacak.
Read more

Dünyada Kaç Kişinin Kripto Para Sahibi Olduğu Açıklandı: On Binlerce Milyoner Var!

Henley & Partners tarafından yayınlanan bir rapora göre dünya çapında 425 milyon civarında insan kripto para ticareti yapıyor. Bunların yarısına yakını ise Bitcoin kullanıcısı. Veriler, aynı zamanda kaç kişinin kripto milyoneri veya milyarderi olduğunu da gösteriyor.
Read more

Kriptolarınız Cüzdanda Durdukça Kazanacağınız Stake Süreci ICRYPEX’te Başladı: Nasıl Yapılacağını Adım Adım Anlattık

Kriptoyu uzun vadeli bir yatırım aracı olarak görenlerin başvurduğu stake işlemleri artık ICRYPEX'te. Henüz stake işlemi yapmamış olanlar için hem ICRYPEX'in stake işlemi sisteminin detaylarından hem de nasıl yapılacağından bahsettik.
Read more

PayPal, Her Yerde Alışveriş Yapılmasını Sağlayacak Kendi Kripto Para Ünitesini Çıkardı

Dünyanın en büyük çevrimiçi ödeme hizmeti PayPal, kendisine ait ilk kripto para birimini çıkardı. Birim, 1 dolara sabit olacak ve PayPal kullanıcılarına pek çok fırsat sunacak.
Read more