Yapay zekaya içinizi dökerken dikkat: Instagram, konuşmalarınızı ifşa edebilir!

Meta, çatısı altında platformlarına yapay zeka sohbet botları özelliğini duyurdu. Ancak Instagram yapay zeka sohbetlerini şifrelemiyor
Read more

Meta’nın Bir Geliştiriciyi, Yalnızca Apple ile Görüştüğü İçin “Kara Listeye” Aldığı Argüman Edildi: 353 Milyon Dolarlık Dava Açıldı

Meta ile bağımsız geliştirici Andre Elijah, davalık oldu. Geliştirici, Quest için geliştirdiği fitness uygulamasının bir anda iptal edildiğini ve parasını da alamadığını savunuyor. Davanın büyüklüğü, 353 milyon dolar!
Read more

Artık Meta yalnızlığınıza son veriyor: Yapay zeka robotlarından biriyle sohbet edebilirsiniz!

Meta'dan yalnızlığınıza son veriyor. Akıl danışabileceğiniz yapay zeka sohbet robotları var. Artık ünlü robotlarla mesajlaşabileceksiniz.
Read more

Meta, Apple Vision Pro’ya Rakip Olabilecek Bir Sanal Gerçeklik Gözlüğü Üretmeyi Planlıyor

Meta, Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğü olan Vision Pro'ya rakip olabilecek bir ürün geliştirmeyi hedefliyor. Vision Pro'ya nispeten daha ucuz olacağı düşünülen AR gözlükte, tahminler kulaklık ve kontrol kolunun olmayacağı yönünde.
Read more

Meta ile Ray-Ban Marka Yeni Akıllı Gözlüğünü Tanıttı: Gözlükle Canlı Yayın Bile Yapabilirsiniz!

Meta, bir kez daha Ray-Ban ortaklığında geliştirdiği yeni nesil akıllı gözlüklerini duyurdu. Artık 2 modele sahip olan akıllı gözlükler, gelişmiş özelliklerle donatıldılar.
Read more

WhatsApp ve Instagram’a Yapay Zekâ Asistanı Geliyor! Her Biri Farklı Kişiliklere Sahip 28 Model de Yolda

Meta, WhatsApp, Instagram ve Messenger'a hem gerçek zamanlı bilgiye ulaşabilen hem de görsel üretebilen Meta AI isimli bir sanal asistan getireceğini duyurdu. Ayrıca, çoğunluğu ünlüler tarafından canlandırılan, farklı kişiliklere sahip
Read more

Meta’dan itiraf: Instagram bilgilerinizi sizden habersiz kullandık!

Meta, yeni tanıttığı yapay zeka asistanını eğitmek için Instagram ve Facebook'taki gönderileri kullandığını dile getirdi.
Read more

Fotoğraf düzenlemenin yeni yolu: Meta AI Studio’yu tanıttı!

Meta, Meta Connect 2023 etkinliğinde yapay zeka destekli AI Studio'yu duyurdu. Peki, AI Studio ne işe yarıyor?
Read more

Gözlük mü? Vlog/aksiyon kamerası mı? İşte yeni Ray-Ban Meta Smart Glasses!

Meta, bugün düzenlediği etkinlikte yeni akıllı gözlüklerini tanıttı. Biz de Ray-Ban Meta Smart Glasses hakkında tüm detayları paylaşıyoruz.
Read more

Yapay zeka tesiri: WhatsApp, ünlülerle mesajlaşmanızı sağlayacak!

Meta, Meta Connect 2023 etkinliğinde yapay zekayı WhatsApp'a ekleyeceğini duyurdu. İşte yapay zeka ile gelen yenilikler!
Read more
12 Next