Huawei Nova 12 serisinin 5G ile gelip gelmeyeceği aşikâr oldu!

Son ortaya çıkan bir rapor ise Huawei Nova 12 serisinin 5G destekleyip desteklemeyeceği konusunda önemli bilgiler veriyor.
Read more

Meğerse doğruymuş: Ozon katmanındaki delik rekor boyuta ulaştı!

Bilim insanlarının açıklamasına göre Antarktika kıtası üzerindeki ozon tabakasında oluşan delik, en büyük genişliğine ulaştı.
Read more

Apple’ın Öve Öve Bitiremediği iPhone 15 Serisinin Hayal Kırıklığı Yaratan Özellikleri

iPhone 15 serisi her ne kadar dikkat çekici ve sektörde "keşke standart olsa" dediğimiz özelliklerle gelse de beğenilmeyen yanları da bir o kadar göze çarpıyor.
Read more

Kaçak araba soruşturması: Milyon liralık lüks araçlara Doblo vergisi ödemişler!

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ‘kaçak otomobil’ soruşturması, 400'den fazla aracın ülkeye kaçak sokulduğunu ortaya çıkardı
Read more

Damacana Su Kullanmaktan Bıkanların Yöneldiği Su Arıtma Aygıtları Sanıldığı Kadar Saf mu?

Suyu filtrelemek amacıyla son dönemlerde birçok kişinin evinde bulunan arıtma cihazları, bazı düşündürücü yan etkileri de beraberinde getiriyor. Kimyasalları filtrelese de bu cihazlar aslında sağlık için gerekli mineralleri ciddi oranda yok ediyor.
Read more

Fiyat performans canavarı Xiaomi Civi 4 IMEI data tabanında!

Xiaomi Civi 4, 24031PN0DC model numarasıyla IMEI veri tabanında ortaya çıktı. İşte akıllı telefonla ilgili ilk ayrıntılar!
Read more

Çankırı’da Bulunan 8,7 Milyon Yıllık İnsansı Fosili, Kökenimize Yönelik Bildiklerimizle Aksi Düşüyor

Çankırı'da yapılan bir çalışmaya göre yeni bulunan bir insansı fosili, kendi türünün Afrika'da değil, önce Avrupa ve Doğu Akdeniz bölgelerinde evrimleştiğini ortaya koydu.
Read more

Hristiyanı da Var Yahudisi de: Kaç Farklı Türk Topluluğu Olduğunu Öğrenince “Bu Kadar Çok Olduğunu Bilmiyordum” Diyeceksiniz

Dünyanın dört bir yanında sayısını bile tahmin edemeyeceğimiz kadar çok Türk var. Özellikle 21. yüzyılda Türk halkları için kullanılan genel bir ifade var: Türk dünyası. Çok geniş bir coğrafyayı kapsayan Türk dünyasının en batısında Kosova, Karadağ, en doğusunda da Moğolistan yer alıyor.
Read more