Çöpe Atacağınız Poşete Yazık: İzlemeden Evvel Ölmeniz Gereken 15 Sinema

Okulların yoğunluğundan, işlerin stresinden kalan vakitlerde izleyecek kaliteli bir yapım bulmak neredeyse imkânsız bir hâl aldı. Sizlerin işini bir nebze de olsa kolaylaştırmak adına izlemezseniz çok da bir şey kaybetmeyeceğiniz hatta izlemeden önce ölmeniz gereken filmleri bir araya getirdik.
Read more

Counter-Strike 2’de oyuncuları çıldırtan kusur düzeltildi!

Çiçeği burnunda CS2, "Smooth Criminal'' hatası ile gündem oldu. Şirket, hemen harekete geçerek durumu düzeltti.
Read more

Okullarda Kesinlikle İzletilmesi Gereken Ufuk Açıcı 14 Belgesel

Kitaplardan, ansiklopedilerden hatta belki de okullardan öğrendiğiniz bilgilerden daha fazlasını vadeden birbirinden ufuk açıcı belgeselleri bir araya getirdik.
Read more

200 TL’ye klavye olur mu? A101’e oyuncu ekipmanları geliyor! İşte fiyat listesi

A101 marketlere önümüzdeki günlerde oyuncu masasından hoparlöre kadar çeşitli oyuncu ekipmanları geliyor. İşte fiyat listesi...
Read more

Neredeyse Hepimizin Transformers Serisi ile Hatırladığı Shia LaBeouf’un En Yeterli Sinemaları

Amerikan sinema dünyasının en sevilen erkek oyuncularından bir tanesi olan Shia LaBeouf, genç yaşına rağmen rol aldığı her yapımda hayran bırakan bir performansa imza atmayı başardı. Kariyerinde Transformers serisinin yanı sıra Indiana Jones gibi bazı efsane filmler de var.
Read more

Türk Oyuncu Xantares, CS:GO FPL Avrupa’da Tüm Vakitlerin En Yeterlisi Oldu!

FACEIT, CS:GO FPL Avrupa'da tüm zamanların en iyilerini açıkladı. Türk esporcu Xantares, listenin zirvesinde yer aldı.
Read more

Yılın oyunu olacaktı: Bethesda’nın bu oyununu kimse oynamıyor!

Redfall, Steam verilerine göre unutuldu. Son 24 saatte sadece 34 kişi oyuna girerken, bazen takım kurmak bile mümkün değil.
Read more

Logitech, Kendinizi Yarış Arabasındaymış Üzere Hissedeceğiniz, Piknik Masası Üzere Katlanabilen Oyuncu Koltuğunu Tanıttı [Video]

Logitech, yarış oyunları için tasarladığı yeni koltuğu Playseat Challenge X'i duyurdu. Direksiyon seti ve pedallar için bağlantı desteği sunan koltuk, oyuncunun boyuna göre ayar yapmasını da sağlıyor.
Read more

FC 24’te Yalnızca Bir Futbolcuda Görülen Zahmetten Çıkaran Bir Bug Tespit Edildi! [Video]

EA SPORTS FC 24'te garip, komik ve sinir bozucu bir bug tespit edildi. Ada Hegerberg isimli bir futbolcuda meydana gelen bug, oyun deneyimini büyük oranda bozuyor. Electronic Arts, sorunun farkında olduğunu ve düzeltme çalışmalarına başladığını duyurdu.
Read more

Counter-Strike Oyunlarında Muhtemelen Fark Etmediğiniz Birtakım Can Alıcı Ayrıntılar

Uzun yıllardır aktif oyuncusu en fazla olan oyunlardan biri olan Counter-Strike'ın içinde, aslında fark etmediğimiz veya fark edip kurcalamadığımız birçok detay var.
Read more
12 Next