Cyberpunk 2077’nin Dizisi Geliyor!

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'den esinlenen live-action bir proje geliştirdiğini açıkladı. Henüz erken aşamalarında olan ve detayları açıklanmayan yapımın, dizi olarak gelmesi bekleniyor.
Read more

Witcher 3’ü geçti: Cyberpunk 2077 yıllar sonra rekor kırdı!

Cyberpunk 2077 satışları, The Witcher 3'ten daha önce 25 milyona ulaştı. Sorunlu lansmana rağmen CP 2077'nin başarısı şaşırtıyor.
Read more

Görünce “Keşke Bizde de Olsa” Diyeceğiniz Toplu Konut Örnekleri: Kentsel Dönüşüm Dediğin Bu türlü Olur!

Toplu konutlar, kentsel dönüşüm ve nüfus artışının bir sonucu olarak daha fazla önem kazanmaya devam ederken yapılan binaların görselliği ise özellikle ülkemizde oldukça eleştirilen konulardan biri. Sadece Türkiye’de değil başka ülkelerde de görsellik hiçe sayılırken bakınca insanın içini açan toplu konut projeleri de yok değil. Hele bazıları var ki suyun üzerinde yüzüyor. (Şaka değil)
Read more

Almanya, Haftada 4 Gün Çalışma Uygulamasını Test Edecek

Almanya'da en az 50 şirketin katılacağı bir araştırma yapılacak. Bu araştırmada haftada 4 gün çalışma metodu uygulanacak ve bunların sonuçları bilimsel olarak da irdelenecek.
Read more

Tarihte Birinci Defa 2 Ülke, 2 Bin Kilometrelik Su Altı Treni ile Birbirine Bağlanacak (Marmaray’dan 26 Kat Uzun)

Dubai ile Hindistan'ın Mumbai şehri arasına, Umman Denizi'nin dibinden giden bir tren yolu yapılacağı açıklandı. Bu tren yolu hem insan hem de yük taşımacılığına imkân tanıyacak.
Read more

Silikon Vadisi’ndeki Bir Küme Milyarderin Kurmak İstediği Saklı Ütopik Kent

Silikon Vadisi’nde bir grup milyarderin satın aldığı tarımsal bir arazi, teknoloji dostu bir şehir olmak için planlanıyor. California’nın kırsal bir bölgesinde 2018’de satın alınan bu büyük arazi hakkında teoriler ta o dönemler ortaya atılmıştı. Kimse bunun nedenini anlamamıştı, servet değerinde olan dev arazinin ardında yatan gerçek artık gün yüzüne çıktı.
Read more

Avrupa parayı bastı: Musk, her yere Supercharger kuruyor!

Avrupa Birliği, yeşil ulaşım altyapısını geliştirmek amacıyla şirketlere fon sağlıyor ve bu fonla Tesla şarj istasyonu kuracak.
Read more

Tanınan Göğüs Coin Projesi Wall Street Memes’in Ön Satışı 23 Milyon Dolara Ulaştı: Pekala Proje Neden Bu Kadar İlgi Gördü, Muteber mi?

Popüler meme coin projesi Wall Street Memes (WSM), ön satış sürecinde 23 milyon dolara ulaştı. Oldukça geniş bir kitlesi olan proje, sosyal medyanın gücünü kullanırken Elon Musk ile girdiği etkileşim de yükselişine yardım etti.
Read more