Apple’dan iPhone yasağı açıklaması: Her vakit inançlı oldu!

Fransa'nın iPhone 12 satışlarını durduracağını açıklamasından sonra Apple, radyasyon olayı hakkında bir açıklama yaptı.
Read more

Bilim dünyası şaşkın: Meyyit yıldız, gama patlamasıyla cihana radyasyon saçıyor!

Bilim dünyası şaşkın. Eşi benzeri görülmemiş bir gama patlaması yaşandı. Ölü yıldız olan pulsar evrene radyasyon saçıyor.
Read more

Kullandığınız Telefonunun Ne Kadar Radyasyon Saçtığını Öğrenmenin Kolay Yolunu Açıkladık!

Geçtiğimiz günlerde Fransa, iPhone 12’lerin satışlarını ‘yüksek radyasyon yayması’ sebebiyle durdurmuştu. Başta bu iddiaya karşı çıkan Apple daha sonra, bir güncellemeyle bu sorunun çözülebileceğini söyledi. Hâl böyle olunca kullanıcılar da her daim ellerinde olan telefonlardan endişe duymaya başladı. Biz de bu içeriğimizde telefonunuzun radyasyon saçma seviyesini nasıl öğrenebileceğinizden bahsedeceğiz.
Read more

Kullanıcılar telaşlı: Avrupa, iPhone 12 için son kararını açıkladı!

Fransa, iPhone 12 yasağı için yeni kararını açıkladı. Apple'ın yayınladığı son iOS güncellemesinin, sorunları çözdüğü bildirildi.
Read more

Fransa, Yüksek Radyasyon Nedeniyle Ülkedeki iPhone 12 Satışlarını Yasakladı!

Fransa, ülkedeki iPhone 12 satışlarını durdurma kararı alındı. Karari radyasyon seviyesinin yasal sınırın üstünde çıkması nedeniyle alındığını belirtildi. Yetkililer, yazılım güncellemesiyle sorunun çözülebileceğini belirtirken Apple'dan yanıt gelmezse iPhone 12'leri geri çağırabileceğini ifade etti.
Read more

iPhone 12 kullanıcıları dikkat: Avrupa bu telefona savaş açtı! Bir bir yasaklanıyor

iPhone 12 üç yılın ardından Avrupa ülkelerini harekete geçirdi. AB için belirlenen radyasyon sınırına uymadığı düşünülüyor.
Read more

Çernobil Faciasından Artakalan Bu Az Köpeklerin Genetikleri Çok Farklı: 600’den Fazlası Hâlâ O Bölgede Yaşıyor!

Hepimizin bildiği üzere, 1986 yılında, tarihin en korkunç olaylarından biri olan nükleer patlama gerçekleşti. Evet; çokça insan, korkunç derecede zarar gördü fakat faciadan zarar gören canlılardan biri de hayvanlardı.
Read more