Samsung’dan Google’ın 7 Yıl Yazılım Takviyesine Karşılık: Galaxy Telefonlar Daha Uzun Müddet Güncelleme Alacak!

Bir Samsung yöneticisi, Galaxy cihazların güvenlik güncellemesi desteğinin beş yılın üzerine çıkabileceğini açıkladı. İşletim sistemi tarafında benzer bir hamle görüp görmeyeceğimiz konusunda ise bir bilgi paylaşılmadı. Samsung'un bu hamlesi, Google'ın Pixel cihazlara 7 yıl yazılım desteği vereceğini açıklamasının ardından geldi.
Read more

Samsung Akıllı Saatler, Uyku Apnesini Tespit Edebilecek: Pekala Nasıl Kullanılacak?

Samsung, akıllı saatleri için yeni bir özellik geliştiriyor. Bu yeni özellik, uyku apnesinin ölçümünü sağlayacak. Oldukça basit bir kullanım deneyimi sunacak özellik, uyku apnesinin tespiti ve tedavisi için yardımcı olacak.
Read more

Samsung, PC Oyunlarını Telefona Getirecek Kadar Güçlü İşlemcisi Exynos 2400’ü Duyurdu: Galaxy S24’lerde Yer Alacak!

Samsung, LSI Tech Day 2023 etkinliğinde yeni mobil işlemcisi Exynos 2400'ü duyurdu. Performansı ile mest edecek işlemci, yapay zekâ desteği ile de dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. İşlemcinin 2024 yılında çıkacak üst segment Samsung telefonlarda bulunması bekleniyor.
Read more

Samsung Galaxy Buds FE Duyuruldu: Bataryası ile Serinin En İyisi!

Samsung Galaxy Buds FE duyuruldu. Bir kablosuz kulaklıktan bekleyebileceğiniz hemen her özelliği sunabilecek kulaklık, önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.
Read more

iPad küçük’e Rakip Geldi: Samsung Galaxy Tab S9 FE Duyuruldu

Samsung, Galaxy Tab S9 ailesinin FE versiyonlarını duyurdu. İki modelle karşımıza çıkan şirket, pek çok tüketiciyi memnun etmeyi başaracak bir başlangıç fiyatı açıkladı.
Read more

Yılın Fiyat/Performans Telefonu Olmaya Aday Samsung Galaxy S23 FE Duyuruldu

Büyük bir heyecanla beklenen Samsung Galaxy S23 FE nihayet duyuruldu. Etkileyici özelliklere sahip olan cihaz, hiç fena olmayan bir fiyata sahip.
Read more

Samsung Galaxy S23 FE Kanlı Canlı Görüntülendi [Video]

Samsung Galaxy S23 FE'nin tasarım detaylarını gösteren bir video paylaşıldı. Grafit renk seçeneğinin gösterildiği video, en çok da arka kapak ile gündem olacak gibi görünüyor. Zira Samsung, artık parlak ve cam yapıdaki arka kapaklara geçecek gibi görünüyor.
Read more

Galaxy Tab S9 FE tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy Tab S9 FE modeli, 2 farklı boyut seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Galaxy Tab S9 FE özellikleri ve fiyatı...
Read more

Depolamayı kâfi bulmayanlara: En uygun hafıza kartları

Telefonunuzun ya da tabletinizin depolama alanı yetmediğinde kullanabileceğiniz en iyi hafıza kartları listesi hazırladık.
Read more

Samsung “Askerlere Özel” Galaxy S23 Duyurdu: Tank Üzere Sağlam, Casus Üzere Zımnî…

Samsung, her türlü ekstrem koşulda yüksek gizlilikle kullanılabilen yeni telefonlarını duyurdu. Galaxy S23 serisinin özel sürümleri olarak karşımıza çıkan telefonlar, daha çok ordu mensuplarına hitap ediyorlar.
Read more
12 Next