Ucuz Xbox Series sürümü çıktı ancak asla bu fiyata satılmayacak!

Xbox Series S Başlangıç Paketi 31 Ekim tarihinde raflardaki yerini alacak. 3 aylık Game Pass hediye eden paket kaç lira?
Read more

2023’e damgasını vurdu: Redmi Note 12 5G satışları milyonu aştı!

Redmi Note 12 5G, 2023 satış rakamları ile liderliğe ulaştı. Note 12 5G, bir milyon satışı en hızlı aşan Android telefon oldu.
Read more

Türkiye’de Hem Sıfır Hem de İkinci El Elektrikli Araçların Sektörel Hissesi Artmaya Devam Ediyor

Türkiye’de elektrikli araç pazarı her geçen gün büyümeye devam ediyor. Piyasada yüzde yüz elektrikli markaların satış rakamları da resmi verilere yansıdı. Bu yıl için yaklaşık 25 bin adetlik satış bekleyen marka temsilcileri pazarın 2024 yılında vites artıracağı kanaatinde.
Read more

Tesla, 2023’ün Üçüncü Çeyreğinde Kaç Araç Sattığını ve Ürettiğini Açıkladı

Tesla, 2023'ün üçüncü çeyreğinde kaç araba ürettiğini ve sattığını açıkladı. Sayılar, önceki çeyreğe kıyasla düşüş gösterdi.
Read more

Witcher 3’ü geçti: Cyberpunk 2077 yıllar sonra rekor kırdı!

Cyberpunk 2077 satışları, The Witcher 3'ten daha önce 25 milyona ulaştı. Sorunlu lansmana rağmen CP 2077'nin başarısı şaşırtıyor.
Read more

Tesla, Geriye Dönüş Resmî Satış Sayılarını Üyesi Olmamasına Karşın ODMD ile Paylaştı

Adından sıkça söz ettiren ve X platformunu (diğer adıyla Twitter) satın almasıyla gündemden düşmeyen Tesla CEO'su Elon Musk, resmî Tesla satış rakamlarını geriye dönük bir şekilde ODMD (Otomotiv Distribütörleri & Mobilite Derneği) ile paylaştı.
Read more

12 GB RAM: Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!

Sosyal medyada paylaşılan yeni bir sızıntı, Google Pixel 8 ile ilgili yeni detayları aktardı. İşte özellikleri ve fiyatı
Read more

Gördüğünüz Bu Adam, “Dünyanın En Uygun Satış Uzmanı” Olarak Guinness Rekorlar Kitabı’nda Bulunuyor! Pekala Onu Bu Kadar Özel Yapan Şey Ne?

Yüksek motivasyonu ile hayatındaki olumsuzluklardan ilham alan Joe Girard, kendine birçok kıvılcım yaratarak başarıdan başarıya koştu. Fakir bir aileden gelen Girard, soba fabrikası ve manavda çalıştıktan sonra nasıl oldu da “Dünyanın En İyi Satıcısı” ünvanını aldı?
Read more

Kia’dan beklenmedik muvaffakiyet: Elektrikli arabada rekor kırdı!

Kia, Ağustos ayına ilişkin elektrikli otomobil satış verilerini açıkladı. Buna göre 15 binden fazla araç satarak yeni bir başarıya imza attı.
Read more

Avrupa ülkesinden Xiaomi’ye ambargo! Satışlar durdu

Finlandiya'daki GSM operatörleri Xiaomi akıllı telefon satışlarını askıya aldı. Gerekçesi ise Rusya olarak gösterildi. İşte detaylar.
Read more