Microsoft’tan 32 yıl sonra bir garip kılavuz: Eski sürümlere dayanak mi geliyor?

Microsfot'tan bir garip hamle daha geldi. Şirket Linux işletim sistemleri için kullanım kılavuzu yayınladı. İşte detaylar...
Read more

Yapay zeka, beyin tümörü tedavilerinde ihtilal yaratıyor!

Hollanda'da yürütülen bir akademik çalışma kapsamında geliştirilen yeni bir yapay zeka sistemi, beyin tümörünün tedavisinde devrim yaratıyor!
Read more

NASA, Psyche uzay aracının omuzlarına yeni misyon yükledi!

NASA'nın metal asteroite yollayacağı Psche uzay aracının omuzlarına yeni bir görev yükledi. Derin uzay ağı testlerini gerçekleştirecek.
Read more

Reddit, Tüm Kullanıcıların Gerçek Para Kazanabilecekleri Ödül Programını Duyurdu

Reddit, kullanıcıların gerçek para kazanmalarını sağlayacak "Katkıda Bulunan Programı" sistemini başlattı. Kullanıcılar, platformda yaptıkları paylaşımlardan kazanacakları "altınları" gerçek paraya dönüştürebilecekler.
Read more

Havada 1000 km Sürate Ulaşabilen Uçaklar, Nasıl Oluyor da Çarpışmadan Uçabiliyorlar?

Uçağa binmek, çoğumuzun hayatında bir arabaya binmek kadar sıradan olmadığı için bazı endişelerimiz olabiliyor. Uçağın düşmesi, türbülansa girmesi, başka bir uçakla çarpışması… Sahiden, nasıl oluyor da uçaklar, başka uçaklarla çarpışmıyor?
Read more

Toplumsal Medya Hesaplarının Pay Senedi Üzere Alınıp Satıldığı Yeni Çılgınlık “friend.tech” Tam Olarak Neyin Nesi?

Kripto para camiasının en yeni trendi "friend.tech". Peki sosyal medya hesaplarının hisse senedi gibi alınıp satılmasını sağlayan bu sistem tam olarak nasıl çalışıyor ve neden uzak durulması gerekiyor?
Read more