Yeni Opel Corsa, yeni logosu ve elektrikli versiyonuyla Türkiye’de!

Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satılan B segmentindeki modeli Opel Corsa, yenilenen yüzüyle ülkemizde satışa sunuldu.
Read more

İsrail’in Çok Konuşulan “Demir Kubbe” İsimli Hava Savunma Sistemi Tam Olarak Nasıl Çalışıyor?

İsrail'in üzerine gelen binlerce roketin imha edilmesini sağlayarak kalkan görevi gören Demir Kubbe'nin detaylarına değindik.
Read more

TCMB’den Ödeme Sistemlerine Yenilik: Dijital Cüzdanlar ve Karekod Ödemeler Geliyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Resmî Gazete'de yayınladığı tebliğ ile dijital cüzdanlar ve karekod ile güvenli ödemelerin önünü açıyor.
Read more

TikTok, Fiyatlı Abonelik Sistemi Üzerinde Çalışıyor: Reklamsız Bir Tecrübe Sunacak!

TikTok'un ücretli abonelik sistemi özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Şimdilik ABD'de test edilen sistem, reklamsız bir deneyim sunacak.
Read more

Güneş Sistemine Diğer Bir Yıldız Girerse Neler Olur? Aslında Yaklaşmakta Olan Var!

Evren harikulade bir düzene sahip ve bu düzenin beklenmedik en küçük bir hareketi, büyük felaketlerle sonuçlanabilir. Peki Güneş sistemine oldukça uzak bazı yıldızların, Güneş’e yaklaşıp yörüngesine girdiği durumda bizi nelerin beklediğini hiç düşündünüz mü?
Read more

Trafik Cezalarında “Gelire Nazaran Ceza” Sistemi Tezi Ortalığı Karıştırdı: Değerli Otomobille Ucuz Otomobil Tıpkı Cezayı Ödemeyecek!

Hükümetin gelire göre ceza sistemi üzerinde çalışmaya başladığı iddia edildi. Eğer bu iddia gerçek olursa, geliri yüksek olan vatandaşların ödeyecekleri tüm cezalar, geliri düşük olanlardan fazla olacak.
Read more

Meskenden Çalışmanın Ofise Kıyasla Daha Verimsiz Olduğu Ortaya Çıktı: İşte Araştırma Sonuçları

Yeni bir araştırma, bilinenin aksine evden çalışmanın daha az verimli olduğunu ortaya koydu. Çalışmaya göre uzaktan çalışanlar, ofistekilere oranla %18 daha az verimli.
Read more