NASA, Psyche uzay aracının omuzlarına yeni misyon yükledi!

NASA'nın metal asteroite yollayacağı Psche uzay aracının omuzlarına yeni bir görev yükledi. Derin uzay ağı testlerini gerçekleştirecek.
Read more

NASA, birinci mürettebatlı Starliner uçuşu için yeni bir maksat tarih açıkladı!

Geçmişte yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen NASA ilk mürettebatlı Starliner uçuşu için tarih verdi. İşte detaylar...
Read more

Şimdiden olay oldu: WhatsApp arayüzü yenileniyor!

Android için WhatsApp arayüzü değişmeye başladı. Yenilenmiş ana sayfa ve sohbet ekranı betada test ediliyor.
Read more

Türkiye’nin Mavi Vatan’daki yeni gücü: Albatros Kamikaze İDA test atışını muvaffakiyetle tamamladı!

Türkiye tarihi bir operasyona ev sahipliği yaptı. ASELSAN tarafından geliştirilen Albatros Kamikaze İDA test atışını başarıyla tamamladı.
Read more

Musk tezli: Starship yakın vakitte Mars için hazır!

Elon Musk gündemden bir türlü düşmeyen roketi için iddialı konuştu. Önümüzdeki birkaç yıl içinde Starship Mars görevi için hazır.
Read more

Hani Kırılıyordu Bu? iPhone 15 Pro Max, Bu Kere Laboratuvarda Bükülme Testine Girdi [Video]

iPhone 15 Pro Max, laboratuvar ortamında dayanıklılık testine sokuldu. 100 kez düşürülen ve çok ciddi bir kuvvet altında bükme testine giren telefon, her ikisini de başarıyla geçmeyi başardı.
Read more

SpaceX’in tahtı sallanıyor: Amazon, Starlink’e rakip olacak!

Musk'ın tahtı sallanıyor. Uzay yarışına bir teknoloji devi daha dahil oluyor. Amazon Project Kuiper için ilk prototip uydularını fırlatıyor.
Read more

Artık rakipleri düşünsün: HÜRJET’ten bir ilk!

HÜRJET afterburner yani art yakıcı testlerini tamamladı. Peki bu ne anlama geliyor? Neden bu kadar önemli? İşte detaylar...
Read more

iPhone 15 Pro Max’in Camı, Bükülme Testinde Tuz Buz Oldu [Video]

iPhone 15 Pro Max, dayanıklılık testinde beklenmeyen bir sonuç verdi. Telefonun arka camı, bükülme testinde kırıldı. Peki Apple'ın en pahalı telefonu neden böyle bir sorunla karşılaştı?
Read more

Alzheimer Tedavisinde Umut Verici Gelişme: Hastalığı Teşhis Edebilecek Kan Testi Kitleri Geliştirildi

Milyonlarca insanın muzdarip olduğu, beyin hücrelerinin zamanla işlevini yitirmesi ve akabinde hafıza kaybı, bunama ve bilişsel fonksiyonların azalmasına sebep olan alzheimer hastalığının, şu an için kesin bir tedavisi bulunmuyor. Ancak bilim insanlarının çalışmaları, hastalığın ilerlemesini yavaşlatabilecek adımlar attıklarını gösteriyor.
Read more
12 Next