Sony, Mevcut Modellerin Yerini Alacak PlayStation 5 Slim’i Tanıttı: İşte Özellikleri ve Fiyatı!

Sony, uzun zamandır söylentileri dolaşan küçük PlayStation 5 modelini bugün nihayet tanıttı. Daha hafif ve küçük olarak karşımıza çıkan ve sektörde "Slim" olarak da bilinen yeni model, 1 TB depolama ve çıkarılabilir disk sürücüsü gibi özelliklerle gelecek. Aynı zamanda mevcut PS5'lerin de yerini alacak.
Read more

Ford’un Kocaeli’nde Üreteceği Yeni ve Yerli Volkswagen Transporter’dan Birinci Bilgiler Geldi!

Volkswagen'in Türkiye'de, Ford Otosan'a ürettireceği yeni nesil Transporter ile ilgili ilk detay bilgiler geldi. Edinilen bilgilere göre Volkswagen Transporter, aslında Ford Transit Custom'ın yeniden markalandırılmış bir versiyonu olacak.
Read more

Porsche 911’den süratli olacak! Cybertruck sürat denemesi ortaya çıktı

Bir kullanıcı, Cybertruck modelinin trafik ışıklarında gerçekleştirdiği hız denemesi ile ilgili video yayınladı. İşte detaylar...
Read more

2024 Skoda Kodiaq, Hayran Olacağınız Tasarımı ve Özellikleriyle Tanıtıldı!

Skoda, Türkiye'de de oldukça popüler olan SUV modeli Kodiaq'ın yeni neslini tanıttı. Önümüzdeki yıl ülkemize gelecek otomobil, hem iç hem de dış kısımlarında dikkat çeken özelliklere sahip.
Read more

Gerçek rekabet başladı: Hyundai IONIQ 6 Türkiye fiyatı muhakkak oldu!

Uzun zamandır yakından takip ettiğimiz ve merakla beklediğimiz Hyundai IONIQ 6 Türkiye fiyatı ve özellikleri belli oldu.
Read more

Huawei, 14 Gün Pil Ömrü Sunan Watch GT4’ü Tanıttı: İşte Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Huawei, yeni akıllı saatleri Watch GT4 serisini tanıttı. 14 güne çıkan pil ömrüyle dikkat çeken saatler, Türkiye'de de satışa sunuldu.
Read more

Elektrikli KÜÇÜK Countryman, Hayran Kalacağınız İç Dizaynıyla Tanıtıldı

MINI, sevilen crossover otomobili Countrman'i elektriklendirdi. Tasarım açısından büyük değişimler yaşamayan otomobil, en çok da kabin tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor.
Read more

2024 Volkswagen Passat Variant Tanıtıldı: Birinci Hibrit Passat!

Volkswagen, 2024 model Passat Variant'ı tanıttı. ID. serisine benzer bir tasarıma kavuşan otomobil, tarihinde ilk kez hibrit motor seçeneği de aldı. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak Passat Variant, muhtemelen Türkiye'ye de gelecek.
Read more

İki Farklı Batarya Seçeneği Sunan Telefon realme GT 5 Duyuruldu

realme, üst düzey özelliklerle donattığı yeni amiral gemisi telefonu GT 5'i duyurdu. Etkileyici özelliklerle donatılan akıllı telefon, fiyatı ile de kabul görecek gibi duruyor.
Read more