Çöpe Atacağınız Poşete Yazık: İzlemeden Evvel Ölmeniz Gereken 15 Sinema

Okulların yoğunluğundan, işlerin stresinden kalan vakitlerde izleyecek kaliteli bir yapım bulmak neredeyse imkânsız bir hâl aldı. Sizlerin işini bir nebze de olsa kolaylaştırmak adına izlemezseniz çok da bir şey kaybetmeyeceğiniz hatta izlemeden önce ölmeniz gereken filmleri bir araya getirdik.
Read more

Yeni Oyunları Fiyat Ödemeden Deneyebileceğiniz Steam Next Fest Başladı: İşte Öne Çıkan Oyunlar!

Yakında çıkacak oyunların demo sürümlerine ücretsiz bir şekilde erişmenizi sağlayan Steam Next Fest bugün başladı. Biz de bir hafta sürecek etkinlik boyunca denemeniz gereken oyunları derledik.
Read more

Heyecanlandıran duyuru: Cyberpunk 2077 dizisi geliyor!

Dünyaca ünlü oyunlardan Cyberpunk 2077 için yeni bir live-action projesi üzerinde çalışıldığı duyuruldu. İşte ayrıntılar...
Read more

Vakit Kaybetmeden İzlemeniz Gereken, Son Yılların Birbirinden Harika Dizileri

Hem dizi sektörünün durmaksızın yeni yapım yayınlamasından hem de bu dizilerin hızlı bir şekilde tüketilmesinden dolayı izleyecek "muhteşem" bir dizi bulmak samanlıkta iğne aramak kadar zor oldu. Beğenip beğenmeyeceğinizin asla garantisi olmasa da sizler için son yılların birbirinden iyi dizilerini bir araya getirerek bu listeyi hazırladık.
Read more

Tarihi Hollywood Grevi Sona Eriyor: Müellifler, Stüdyolarla Muahedeye Vardı!

Hollywood tarihinin en büyük grevlerinden bir tanesinde sona geliniyor. Taraflar arasında geçici anlaşma imzalandı. ABD Yazarlar Birliği, grevin sonuç verdiğini ve stüdyolar karşısında bazı kazanımlar elde ettiklerini açıkladı.
Read more

Yeşilçam’ın Efsane Sinemalarından ‘Çöpçüler Kralı’ Hakkında Kimilerini Birinci Defa Duyacağınız 9 Bilgi

Türk sinemasının efsane Yeşilçam dönemine damga vurmuş en önemli filmlerden olan Çöpçüler Kralı, izlemeye doyamadığımız oyuncu kadrosunun yanı sıra bugün bile daha iyisine az rastladığımız hikâyesiyle de dikkat çekiyor. Filmi sadece izleyip geçtiyseniz hakkındaki bilinmeyenlere epey şaşıracaksınız.
Read more

Epic Games, 500 TL kıymetinde iki oyunu fiyatsız yaptı!

Epic Games Store, bu haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı. 28 Eylül - 5 Ekim'in ücretsiz oyunlarını şimdi alabilirsiniz.
Read more

Netflix, sevilen oyun serisinin anime uyarlamasını duyurdu!

Dijital akış servisi sağlayıcısı Netflix, dünyaca ünlü oyun serisi Devil May Cry için anime uyarlamasını duyurdu.
Read more

Fatih Altaylı: “Atatürk” Dizisini Netflix ve Amazon, Tüm Dünyaya Yayınlayacak

Fatih Altaylı, Disney+'ın yayınlamaktan vazgeçtiği Atatürk dizisi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Altaylı'ya göre Atatürk, diğer ülkelerde de vizyona girecek. Ayrıca Netflix ile Amazon Prime Video, Atatürk'ü tüm dünyaya gösterecek.
Read more

Kesinlikle izlemeniz gereken en uygun Gain dizileri ve sinemaları (2023)

Bu içeriğimizde son dönemlerde popüler dijital akış servislerinden Gain'de izleyebileceğiniz en iyi dizileri ve filmleri bir araya getirdik.
Read more
12 Next