Bugün Burun Estetiği Yaptırabiliyorsanız Nedeni Aslında I. Dünya Savaşı’dır: İşte Plastik Cerrahinin Ortaya Çıkış Hikayesi

Birinci Dünya Savaşı’na dek savaş yaralanmalarının çoğu kılıç yaralarından ve hafif kesiklerden meydana geliyordu. Bu küçük yaralanmalar da hayatta kalmayı başarabilen askerler için pek de önemli değildi. Ancak Birinci Dünya Savaşı’nda kullanılan ağır silahlar, daha önceleri eşi benzeri görülmemiş yaralanmalara sebep oldu.
Read more

Pixel 8 ve 8 Pro’nun yüz tanıma sistemi sınıfta kaldı!

Bir Reddit kullanıcısının bildirdiğine göre Google Pixel 8 ve 8 Pro, kayıtlı olmamasına rağmen sahibinin kardeşini tanıyarak yüzünü açtı.
Read more

Microsoft Teams’e ürkütücü bir yüz tanıma aracı geliyor

Teams ’de artık işyeri toplantılarınız ve aramalarınızda odada kimin olduğunu tam olarak algılanabilecek. İşte detaylar...
Read more

İnsan Anatomisi Hakkındaki Bu Farklı Bilgileri Duyunca Bir Daha Aynaya Asla Eskisi Üzere Bakamayacaksınız!

İnsanız, doğduğumuzdan günden beri bir bedenin içinde yaşıyoruz ama onu ne kadar iyi tanıyoruz? Günlük hayatın en sıradan işlerini yapan vücudumuzdaki her bir parçanın içinde aslında mucize gibi görünen özellikler gizli. Gelin insan anatomisi hakkında bazılarını daha önce hiç duymadığınız ilginç bilgilere yakından bakalım.
Read more

Amasra’da 1800 Yıllık, 1,5 Metre Uzunluğunda “Su Perisi” Heykeli Bulundu

Amasra'da bulunan Amastris Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmalarında bir su perisi heykeli bulundu. 1800 yıllık geçmişi olduğu tahmin edilen eser, Amasra Müzesi'nde sergilenecek.
Read more

Bir Yapay Zekâ Yanlışı Daha: Siyahi Bayan, Yüz Tanıma Sistemi Yüzünden Hatasız Yere Gözaltına Alındı

32 yaşındaki Porcha Woodruff, yüz tanıma sistemini hatası yüzünden işlemediği bir suç gerekçesiyle gözaltına alındı.
Read more