10. Bilim ve Teknoloji Günleri 10 – 12 Ekim Ortasında Gebze Kültür Merkezi’nde Gerçekleşiyor

Gebze Kültür Merkezi, 10-12 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin teknoloji ve bilim alanındaki öncü isimlerini ağırlayacak. 10.Bilim ve Teknoloji Günleri, 10 Ekim Salı günü saat 10:00’da kapılarını açtı ve 12 Ekim Perşembe gününe kadar devam edecek. Bu prestijli etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getirecek.

Öncü Şirketler ve “Değer” Konsepti

21 farklı sektör lideri şirket ve C-Level yöneticilerinin katılımıyla “Değer” konsepti etrafında şekillenecek bu özel etkinlik, Havelsan Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek. Havelsan, Aselsan, Vestel gibi teknoloji devlerinden, Google, IBM gibi uluslararası firmalara kadar birçok öncü isim etkinlikte yer alacak. Etkinliğin diğer katılımcıları arasında Pepsico, Beymen, TurkNet gibi çeşitli sektörlerden şirketler bulunuyor.

Anlamlı Paneller ve Etkinlikler

Etkinliğin öne çıkan programlarından biri de, ülkemizde yaşanan depremlerin yarattığı etkileri tartışacak olan Deprem Paneli olacak. Bu panel, depremin sarsıcı izlerini unutmamak ve farkındalık yaratmak adına düzenleniyor.

Ücretsiz Katılım ve Bilet Bilgisi

10. Bilim ve Teknoloji Günleri, öğrencilere ücretsiz olarak sunuluyor. Değere ortak olmak ve bu büyük buluşmanın bir parçası olmak isteyenler, buradan okul maili ile ücretsiz biletlerini alabilirler.

Yorum yapın