120 Hz ekran, 128 GB depolama: Vivo T2 Pro’nun performans raporu çıktı!

Vivo, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bunun için çalışmalarını sürdüren marka, geçtiğimiz günlerde Vivo T2 modelini piyasaya sürmesinin ardından yakın zamanda ise Vivo T2 Pro akıllı telefonunu tanıtacak. Yeni modele merhaba demek için uzun bir süre kalmamışken Geekbench veri tabanında görüntülendi. İşte fiyat/performans odaklı Android cihazı olacak Vivo T2 Pro ‘nun performans raporu…

Geekbench’te görüntülendi: İşte Vivo T2 Pro performans raporu

Vivo T2 Pro modelinin performans raporuna geçmeden önce bilmeyenler için Geekbench, bir cihazın ne kadar performanslı olduğunu ölçmek için kullanılan bir uygulamadır. Akıllı telefonda çeşitli işlemler yaparak bu işlemlerin hızına göre ölçüm yapan bu yazılım, en sonunda cihaza bir puan verir. Bu da ne kadar performanslı olduğunu ortaya koyar.

V2321 model numarasıyla Geekbench‘te ortaya çıkan Vivo T2 Pro, tekli çekirdekli testten 1161 puan almışken, çoklu çekirdekli testte ise 2625 skor elde etti. Peki bu rapora göre akıllı telefonun özellikleri neler olacak?

Raporda yer alan bilgilere göre Vivo T2 Pro modelinin kalbinde 8 çekirdekten oluşan bir işlemci yer alacak. Bu işlemci ise çekirdek bilgilerine baktığımızda MediaTek tarafından üretilen Dimensity 7200‘e denk geliyor.

Öte taraftan Android 13 işletim sisteminde çalışacak cihazın 8 GB RAM‘e sahip olacağı bilgisi var. Raporda bunlar dışında başka herhangi bir bilgi ne yazık ki mevcut değil. Akıllı telefon ile ilgili önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntı ortaya çıkacaktır.


Vivo T2 Pro tasarımı

Vivo T2 Pro beklenen özellikleri şu şekilde sıralandı;

Özellik Değer
Ekran: 6.78 inç – AMOLED
2408 x 1080 piksel çözünürlük
120 Hz yenileme hızı
İşlemci: MediaTek Dimensity 7200
Arka Kamera(lar): 64 Megapiksel + 2 Megapiksel
Arka Kamera Video: 1080@30fps
Ön Kamera: 16 Megapiksel
RAM: 8 GB
Depolama: 128 GB
Batarya: 4600 mAh
İşletim Sistemi: Android 13

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Vivo T2 Pro modelinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın