15 saat pil ömrü sunan bilgisayar! Monster Huma H4 V4.2 inceleme!

Üst düzey oyun bilgisayarları ile tanınan Monster, Huma serisiyle iş dünyasına hitap ediyor. Ailenin tasarımı, pil ömrü ve teknik özellikleriyle dikkat çeken modellerinden birisi ise Monster Huma H4 V4.2 oldu. ShiftDelete.Net Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz iş bilgisayarını sizler için inceledi.

Sadece 1,2 kg Monster Huma H4 V4.2 neler sunuyor?

Huma H4 V4.2, sadece 1.2 kg ağırlığıyla oldukça hafif bir cihaz. İnce magnezyum kasası sayesinde, gücü ve dayanıklılığı aynı anda sunuyor. 13. nesil Intel işlemci, DDR5 RAM ve seçenekleri sayesinde yüksek verimlilik vadediyor.

Monster Huma H4 V4.2 satın almak için bu bağlantıya tıklayın.

H4 V4.2; 14.1 inçlik yüksek çözünürlüklü 2.8K ekrana yer veriyor. Ekran 90Hz yenileme hızını desteklerken, 16:10 en-boy oranı ise oldukça geniş bir ekran alanı sunuyor. Cihaz, Windows Hello yüz tanıma özelliğiyle de güvenli kullanım sağlıyor.

Laptop pil ömrü konusunda da öne çıkıyor. 99Wh kapasiteli pili sayesinde 1080p video oynatmada 12-13 saat, ofis işlerinde ise 15 saate kadar kesintisiz kullanım sunabiliyor. 65 Watt adaptörlü hızlı şarj desteği sayesinde bataryası yalnızca bir saatte yüzde 55 doluyor.

Thunderbolt 4 bağlantı noktasını da destekleyen Huma H4 V4.2, üretkenliğe odaklanan kullanıcılar için ideal bir cihaz. Hafif, güçlü ve çok yönlü özellikleriyle mobil ihtiyaçları karşılama konusunda yeni bir seçenek olacak gibi görünüyor.

Yorum yapın