Apple Watch 9 rakibi Xiaomi Watch 2 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Uzun süredir sızıntılarla gündeme gelen Xiaomi Watch 2 Pro modeli bugün yapılan etkinlikle tanıtıldı. Xiaomi’nin 13T, 13T Pro modellerini tanıttığı etkinlikte Watch 2 Pro’da karşımıza çıktı. Apple Watch Series 9 hamlesi sonrası Xiaomi Watch 2 Pro önemli özelliklere sahip. Devam geliyor..

Xiaomi Watch 2 Pro 2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin akıllı saati Xiaomi Watch 2 Pro modelini tanıttı 1,43 inç dairesel şekilli AMOLED ekranla karşımıza çıktı. Bu akıllı saat, 466×466 piksel çözünürlüğe sahip. 46mm çapındaki yeni akıllı saatin ekranı Gorilla Glass tarafından korunacak. Snapdragon W5+ Gen 1 işlemciye sahip akıllı saat 2 GB RAM ve 32 GB depolama ile piyasaya sürüldü.

Öte yandan Google Play Store, Google Haritalar, Google Cüzdan ve NFC aracılığıyla temassız ödeme gibi özelliklere erişim sağlayacak MIUI Watch tabanlı Wear OS arayüzünü çalıştıracak. Ayrıca Google Health uygulamasıyla da koordineli çalışacak. Bu anlamda spor yaparken gerçek zamanlı olarak sağlık verilerine ulaşmanız mümkün olacak.

Watch 2 Pro akıllı saat özellikleri arasında iki parmağınızla harekete geçen Body Composition özelliği oldukça ilginç. Saatin kadranınn sağ tarafına iki parmağınızla değmenizle harekete geçen özellikle telefonunuzda tüm sağlık verilerinizin bir özetini görebiliyorsunuz.

Xiaomi, akıllı saatinizi aynı zamanda akıllı telefonunuzla eşlenik bir şekilde çalışacak bir asistana çeviriyor. Buna göre Watch 2 Pro özellikleri sayesinde Xiaomi telefonunuzla bağlantı kurup fotoğraf çekmeniz mümkün.

Always on Display desteği bulunacak olan akıllı saat, tek şarjla 72 saate kadar kullanım ömrü sunacak.

Yorum yapın