Call of Duty Çağdaş Warfare 3, Kalbinizi Ağrıtacak Fiyatıyla Ön Siparişe Açıldı!

İkonik seri Call of Duty’nin bu sene çıkacak oyunu yakın zamanda resmen duyuruldu. Activision, tüm iddiaları doğrulayarak yeni oyunun Modern Warfare 3 olacağını açıkladı. 

Büyük heyecanla beklenen yapım, bugün Steam’de ön siparişe açıldı. Oyunun Türkiye fiyatı tahmin edebileceğiniz gibi cep yakar nitelikte.

Call of Duty Modern Warfare 3, 1.999 TL’lik fiyata sahip

Oyunun Steam sayfasını incelediğimizde, ön sipariş fiyatının 1.999 TL olduğunu görüyoruz. Öte yandan Kasa Sürümü için ön sipariş fiyatının ise 2.799 TL ödenmesi gerektiği görüldü.

Modern Warfare 3 konusu

Modern Warfare 3, Geçen sene piyasaya sürülen MW2’nin devamı niteliğinde olacak. Oyunda, orijinal üçlemeden de tanıdığımız Makarov’u ana kötü olarak göreceğiz. Captain Price ve Soap gibi karakter de oyunun hikâyesinde karşımıza çıkacak.

Ayrıca oyunda “Zombi” modu da göreceğiz. Bu, Modern Warfare serisinde bir ilk olacak. Gelen bilgilere göre 2009 yılında çıkan orijinal Modern Warfare 2’nin klasik haritaları da MW3’ün çoklu oyuncu modunda yer alacak.

Modern Warfare 3 sistem gereksinimleri

Call of Duty Modern Warfare 3’ün sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı. Açıklandığında bu kısmı güncelleyeceğiz.  

Modern Warfare 3 çıkış tarihi

Activision, Modern Warfare 3’ün 10 Kasım 2023 tarihinde piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Modern Warfare 3 fragmanı

Activision, Makarov’a özel bir fragman da paylaşmıştı. Bu sinematik fragman, karakterin nasıl görüneceği ve oyunda yer alacak detaylar hakkında bizlere bir fikir veriyordu.

Yorum yapın