Nasıl Oluyor da Böcekleri Kullanarak Kendi İlaçlarını Yapıyorlar? Lemurlar Hakkında Ağzınızı Açık Bırakacak 10 Özellik

Onlarca farklı türü olmasına rağmen dünyada yalnızca tek bir adada doğal şekilde yaşama imkanı bulan lemurlar, milyonlarca yıldır var olan en eski türlerden bir tanesi. Pek öyle gözükmese bile türleri arasında benzersiz bir zekaya sahip olan lemur hakkındaki sıra dışı özelliklere gelin yakından bakalım.
Read more

Ada Wong’lu Resident Evil 4 Separate Ways DLC’si önümüzdeki hafta çıkıyor!

Capcom, başrolünde Ada Wong'un olduğu Resident Evil 4 Separate Ways DLC'sinin 21 Eylül'de çıkacağını duyurdu.
Read more

Enteresan Yasaklarına Karşın Dünyanın En Büyük Ticaret Merkezlerinden Singapur Hakkında 8 Bilgi

Dünyanın en yoğunlu nüfuslu ülkelerinden bir tanesi olan Singapur, Güneydoğu Asya’da bulunan ve adalardan oluşan bir devlet. Uzun yıllar bir sömürge olmasına rağmen bağımsızlığını kazanmış ve dünyanın en önemli ticaret merkezlerinden biri haline gelmiş olan Singapur hakkındaki ilginç bilgilere gelin yakından bakalım.
Read more

Milyonlarca Yıl Huzur İçinde Yaşayan Dodo Kuşları’nın Nasıl Oldu da ‘İnsanlarla Tanıştıktan Çabucak Sonra’ Kuşağı Tükendi?

Nesli tükenmiş sayısız hayvan türü arasında dodo kuşunun hikayesinin ayrı bir yeri var çünkü milyonlarca yıl önce okyanusun ortasındaki bir adaya gelen bu kuşlar, hiçbir tehlike olmadan evrimleştikleri için insanlarla ve diğer vahşi hayvanlarla tanıştıktan kısa bir süre sonra yok olup gittiler. Dodo kuşu hikayesine ve özelliklerine gelin yakından bakalım.
Read more