iPhone kullanım mühletini artırabilmek için kapatabileceğiniz ayarlar!

Bu içeriğimizde "iPhone şarjım hızlı bitiyor" diyen kullanıcılar için gözden geçirilmesi gereken ayarları sıraladık.
Read more

‘NVIDIA Kontrol Masası Açılmıyor’ Sorunu Nasıl Çözülür? Tüm Formülleriyle Anlattık

NVIDIA grafik kartı, sürücüleri ve diğer yardımcı programları kontrol etmek için kullanılan NVIDIA Denetim Masası uygulaması bazen çalışmaz ve kullanıcılar ‘NVIDIA Denetim Masası Açılmıyor’ sorunu ile karşı karşıya kalır. Merak etmeyin, sorunun çözümü için uygulayabileceğiniz pek çok farklı yöntem var.
Read more

Threads, X’i (Twitter) bitirmeye kararlı: Premium özellik fiyatsız sunuldu!

Teknoloji devi Meta, Threads için yayımladığı yeni bir güncellemeyle birlikte X'in(Twitter) ücretli özelliğini ücretsiz olarak sundu.
Read more

90’lı Yıllarda Öğrenciymişsiniz Üzere Görünmenizi Sağlayan Yapay Zekâ Uygulaması “EPIK” Viral Oldu: Nasıl Kullanılır?

Son günlerde "AI yearbook" ismi verilen bir yapay zekâ akımı sosyal medyayı etkisi altına almış durumda. EPIK isimli bir uygulamayla oluşturulan bu fotoğraflar, kullanıcıların 90'lı yıllardaki bir lise yıllığındaymış gibi görünmelerini sağlıyor.
Read more

iPhone kullanıcıları buraya: Şarjınızı süratli bitiren iki özellik!

Bu içeriğimizde "iPhone şarjım hızlı bitiyor" diyenler için şarjı en hızlı bitiren iki özelliği sizler ile paylaştık.
Read more

İş Arayanların ya da Meslek Tutkunlarının Buluştuğu Toplumsal Medya Platformu LinkedIn Nedir, Nasıl Kullanılır?

Profesyonel iş ağı denince akla ilk gelen platform olan LinkedIn, her geçen gün popülaritesini arttırmaya devam ediyor. Bu içeriğimizde de, LinkedIn nedir, yararları ve zararları neler, nasıl iş ilanlarına bakılır, LinkedIn premium nedir ve nasıl hesap silinir gibi soruları cevapladık.
Read more

PTT Tebligat Sorgulama Nasıl Yapılır?

Pek çok kurum, kuruluş ve kişi; yapılan bir hukuki işlem hakkında tarafınızı bilgilendirmek için size online ya da belge olarak bir tebligat gönderebilir. Fakat tebligat her zaman size ulaşmayabilir ve bu da bir sorun ortaya çıkarır. Gelin PTT tebligat sorgulama nasıl yapılır adım adım tüm detaylarıyla inceleyelim.
Read more

KYK Borç Ödeme Nasıl Yapılır?

Ön lisans ve üzeri eğitim kurumlarında okuyan tüm öğrencilere verilen kredileri tatlı tatlı harcadıktan sonra sıra geldi geri ödemeye. Bunun için uygulayabileceğiniz pek çok farklı yöntem var. Gelin KYK borç ödeme nasıl yapılır adım adım tüm detaylarıyla görelim.
Read more

iPhone’lara 20’den Fazla Yeni Zil ve Bildirim Sesi Geliyor

iOS 17'nin bugün yayınlanan yeni beta sürümü, yepyeni zil ve uyarı sesleriyle geldi. Kullanıcılar 20'den fazla yeni sesi iOS 17'li tüm cihazlarda kullanabilecekler.
Read more

Netflix Abonelik Paketlerine %50 Artırım Geldi: İşte Aktüel Fiyatlar!

Çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'in abonelik fiyatlarına zam geldi. Zamlı fiyatlar, şu an için sadece yeni aboneleri etkileyecek. Peki Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu?
Read more
12 Next