Kim akıllı saat alır diyorduk: Apple Watch Casio ve Rolex’i solladı!

Apple Watch dünyada bilinen saat üreticilerinden Casio ve Rolex'i solladı! İşte detaylarıyla Apple Watch satışları...
Read more

Meta ile Ray-Ban Marka Yeni Akıllı Gözlüğünü Tanıttı: Gözlükle Canlı Yayın Bile Yapabilirsiniz!

Meta, bir kez daha Ray-Ban ortaklığında geliştirdiği yeni nesil akıllı gözlüklerini duyurdu. Artık 2 modele sahip olan akıllı gözlükler, gelişmiş özelliklerle donatıldılar.
Read more

Govee ile hayalinizdeki oyuncu odasına uygun fiyata sahip olmak artık mümkün!

Govee, eğlenceli aydınlatma ürünleri ile evinizin ortamını bir anda değiştirip yaşamınıza canlılık katacak. İşte ayrıntılar...
Read more

Xiaomi’den Günün Tüm Yorgunluğunu Atmanızı Sağlayacak Ayak Bakım ve Masaj Aleti

Xiaomi, yeni bir akıllı ürün duyurdu. Yeni ürün, ayaklara masaj ve bakım yapıyor. Sahip olduğu sterilizasyon teknolojisi ile bakteri ve mantar gibi zararlıları engelleyen ürün, gerçek bir insan gibi masaj yapabiliyor.
Read more

Samsung Akıllı Yüzüğün İsmi Muhakkak Oldu (Çıkış Tarihi Neredeyse Kesinleşti)

Samsung'un bir süredir üzerinde çalıştığı akıllı yüzüğünün adı ve çıkış tarihi belli oldu. Planlar değişmezse, Galaxy S24 serisinin lansmanı ile birlikte bu akıllı yüzükle de tanışma imkânı yakalayacağız.
Read more

Samsung’un Birinci Akıllı Yüzüğü Olacak “Galaxy Ring” Çok Yakında Tanıtılabilir

Samsung'un üzerinde çalıştığı bilinen akıllı yüzüğü Galaxy Ring ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yüzüğün ne zaman duyurulacağı açığa çıktı.
Read more

Yarın Tanıtılacak Apple Watch Series 9 Hakkında Tüm Bilinenler!

Apple, yarın gerçekleştireceği lansmanda iPhone 15 ile birlikte Watch Series 9'u da tanıtacak. Peki bu akıllı saat, tüketicilere hangi özellikleri sunacak?
Read more

Samsung Galaxy Z Flip5 Tek Tek Kesimlerine Ayrıldı: “Katlanabilir Telefonlar Dayanıksız” Fikri Yıkılacak [Video]

Bir YouTube kanalı, Samsung Galaxy Z Flip5'i parçalarına ayırdı. Telefon, özen gösterilmemesine rağmen yeniden montajdan sonra sorunsuz bir şekilde çalıştı.
Read more

Lego Üzere Tüm Kesimlerini Söküp Değiştirebileceğiniz Akıllı Telefon Fairphone 5 Duyuruldu

10 parçalı modüler yapısıyla tüm parçalarını kendiniz değiştirebileceğiniz "Fairphone 5" duyuruldu. Telefon, 5 yıl Android, 8 yıl güvenlik güncellemesi alacak.
Read more

Arçelik, Beko ve Vestel’den Samsung ve LG ile İş Birliği: Tüm Markaların Akıllı Eserleri, Tıpkı Uygulamadan Denetim Edilebilecek

Samsung, aralarında Arçelik, Vestel ve Beko gibi Türkiye'den de markaların bulunduğu HCA üyelerine ait bazı akıllı ürünlerin, artık birbirlerine entegre çalışabileceğini duyurdu. Tüketicilerin hayatı kolaylaşacak.
Read more
12 Next