Şampiyonlar ligi: Xbox Game Pass ile 3.900 TL’lik oyunlar fiyatsız oluyor!

Microsoft tarafından sunulan Xbox Game Pass servisinin oyun kütüphanesi büyümeye devam ediyor. Pek çok yapımı tek bir abonelik ile oyunculara sunan hizmete bu ayın ilk yarısında yeni eklenecek oyunlar belli oldu. Söz konusu yapımların toplam değeri ise neredeyse 3.900 TL. İşte Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek oyunlar…

Xbox Game Pass’e 4 oyun ekleniyor!

Bilmeyenler için Xbox Game Pass, her ay ödeyeceğiniz bir abonelik fiyatıyla yüzlerce oyuna erişim sağlamanıza olanak sağlayan bir servis. Özellikle Türkiye gibi oyun fiyatlarının sürekli olarak arttığı ülkelerde yaygın şekilde kullanılan bu hizmet, yeni eklenen yapımlarla birlikte daha da avantajlı hale geliyor.

Xbox Game Pass kullanıcılarına önümüzdeki günlerde yeni sunulacak oyunlar belli oldu. Buna göre Game Pass‘in PC sürümünde zaten olan Warhammer 40,000: Darktide, 4 Ekim‘de Cloud ve Xbox Series X/S platformları için çıkış yapacak.

Akabinde şu anda ön sipariş sürecinde olan Forza Motorsport ise 10 Ekim‘de çıkış yapacak. Xbox Store‘da 1.169 TL fiyat etiketine sahip oyun, araba yarışı sevenlerin beğenisine sunulacak. Öte yandan From Space ve Like A Dragon: Ishin! de Xbox Game Pass kütüphanesine önümüzdeki günlerde eklenecek.

Xbox Game Pass’e dahil olacak oyunlar şu şekilde sıralandı;

Oyun Platform Fiyat (Xbox Store) Tarih
Warhammer 40,000: Darktide Cloud ve Xbox Series X / S 429 TL 4 Ekim
Forza Motorsport Cloud, PC ve Xbox Series X / S 1.169 TL 10 Ekim
From Space Cloud, Console ve PC 1.399 TL 12 Ekim
Like A Dragon: Ishin! Cloud, Console ve PC 899 TL 17 Ekim

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Xbox Game Pass kütüphanesine yeni eklenecek oyunları nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın