Almanya, Haftada 4 Gün Çalışma Uygulamasını Test Edecek

Almanya'da en az 50 şirketin katılacağı bir araştırma yapılacak. Bu araştırmada haftada 4 gün çalışma metodu uygulanacak ve bunların sonuçları bilimsel olarak da irdelenecek.
Read more

“Ali” İsminde Bir Türk Çalışanı Kılığına Girerek Koca Bir Toplumun Maskesini Düşüren Alman Gazetecinin Etkileyici Kıssası

Alman araştırmacı, gazeteci ve yazar Günter Wallraff; Ali adındaki bir Türk işçisi kılığına girerek yaşadığı deneyimleri tüm çıplaklığıyla gözler önüne sermişti. Kitap hâline getirdiği bu deneyimler, Türk göçmenlerin maruz kaldığı her şeyi birinci ağızdan anlatıyordu.
Read more

Makyajlı Tesla Model 3 Birinci Sefer Görüntülendi: Türkiye’ye Gelirse “En Ucuz Tesla” Olabilir [Video]

Yeni nesil Tesla Model 3, Almanya ve Fransa'da casus kameralara yakalandı. Aracın Avrupa'da görünmesi, özellikle de Türkiye için büyük önem arz ediyor.
Read more

ABD’ye Karşı Almanya İçin Casusluk Yapan Oto Tamirci Hüseyin Yıldırım’ın Sıra Dışı Öyküsü

Almanya’da oto tamirciliği ve kredi danışmanlığı yaparken isim benzerliği yüzünden bir anda Soğuk Savaş için casus olan Hüseyin Yıldırım’ın öyküsü oldukça ilginç.
Read more

Amerika ile Özdeşleşen Hamburger Aslında “Türklerin” Dünyaya Bir İkramı: İşte Muhtemelen Birinci Defa Duyacağınız Serüveni

Dünyanın her yerinde severek tüketilen hamburgerin geçmişine indiğimizde menşeiyle alakalı oldukça şaşırtıcı bilgiler var. Herkesin Amerika’da ortaya çıktığını düşündüğü hamburger, aslında yüzyıllardır bizimleydi.
Read more