470 Bin TL’lik Apple Watch, “Çöp” Oldu! Apple, Tamir Bile Etmeyeceğini Açıkladı

Apple, birinci nesil Apple Watch'u "külüstür" kategorisine aldı. Yani bu akıllı saatler artık donanım desteği almayacaklar. Bu durum, en çok da 17 bin dolar verip altın kaplama Apple Watch satın alan zenginleri üzecek(!)
Read more

iPhone 15 Serisi Türkiye’de Satışa Sunuldu

Apple, iPhone 15 serisi akıllı telefonlarını Türkiye'de resmen satışa sundu. Tüketiciler, bu akıllı telefonları an itibarıyla satın alıp, kullanmaya başlayabiliyorlar.
Read more

Analist açıkladı: Apple Car için son durum ne?

Apple analisti Apple'ın Apple Car projesi hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında strateji olmadan Apple'ın başarılı olamayacağını belirtti.
Read more

Apple, “iPhone mini” Üretimini Durdurabilir: İşte Ziyadesiyle Hak Vereceğiniz Nedeni

Apple'ın iPhone 13 mini üretimini bu hafta itibarıyla sonlandıracağı iddia edildi. Bloomberg'den Mark Gurman tarafından ortaya atılan iddia, bazı nedenlerden ötürü doğru olabilir.
Read more

Apple’ın Yapay Zekâ Çalışmalarına Her Gün “Milyonlarca Dolar” Harcadığı Ortaya Çıktı: ChatGPT’den Daha Güçlü Yapay Zekâ Geliyor!

Apple'ın yapay zekâya yönelik çalışmaları ifşa oldu. Edinilen bilgilere göre şirket, birden çok yapay zekâ odaklı ekibe sahip ve bu çalışmalar için her gün milyonlarca dolar harcıyor.
Read more

iOS vs Android: Apple 17 Pro ve Snapdragon 8 Gen 2 karşılaştırması!

Apple'ın en yeni işlemcisi A17 Pro mu yoksa amiral gemisi Android'lerin son işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2 mi daha güçlü?
Read more

Argüman: Apple, Piyasaya Bile Sürmeden iPhone 15 Üretim Adedini Azalttı (2 Değerli Nedeni Var)

Apple'ın iPhone 15 üretim miktarını düşürdüğü iddia edildi. İddiaya göre bu yıl son model iPhone üretimi milyonlarca adet azalacak. Sektör kaynakları, bunun iki önemli nedeni olduğunu söylüyorlar.
Read more

10. Yılına Özel Olarak Yeni Apple Watch Dizaynının Değişeceği Tez Edildi

Apple'ın geniş kitlelerce kullanan akıllı saat modelleri, iPhone 8'den X'e geçişteki gibi büyük bir tasarım değişikliğine gidebilir.
Read more