Microsoft bile artık Windows kullanmanızı istemiyor olabilir!

Microsoft yayınladığı yeni bir yazıda Linux kurulumunu anlatıyor. Linux, yıllardır Windows'la rekabet ettiği için bu durum garip karşılandı.
Read more

Xiaomi Pad 6 ve Redmi Pad SE tanıtıldı

Xiaomi, bir dizi yeni cihazını tanıtmak için düzenlediği 13T Serisi Lansman etkinliğinde Xiaomi Pad 6 ve Redmi Pad SE'yi tanıttı.
Read more

Xiaomi Pad 6 ve Pad SE tanıtıldı

Xiaomi, bir dizi yeni cihazını tanıtmak için düzenlediği 13T Serisi Lansman etkinliğinde Xiaomi Pad 6 ve Pad SE'yi tanıttı.
Read more

Xiaomi Pad 6 ve Redme Pad SE tanıtıldı

Xiaomi, bir dizi yeni cihazını tanıtmak için düzenlediği 13T Serisi Lansman etkinliğinde Xiaomi Pad 6 ve Redme Pad SE'yi tanıttı.
Read more

Atık Toplama Kutusunun İçini Gösteren Görüntü, Toplumsal Medyada Gündem Oldu: Geri Dönüşüm İçin Hakikaten Boşuna mı Çabalıyoruz?

Atık kutularının hiç de sandığımız gibi olmadığını gösteren bir video, sosyal medyada gündem yarattı. Peki atık toplama kutuları konusunda kandırılıyor muyuz? Gerçekten cam, plastik, kağıt diye ayırmamızın bir anlamı yok mu?
Read more

Tarihin en güçlüsü: Intel Core Ultra tanıtıldı!

Intel'in Innovation 2023 etkinliği kapsamında Core Ultra tanıtıldı. Bununla birlikte yeni işlemci, sağlayacağı güçle dikkatleri çekti.
Read more

Hosting Alırken Başı Karışanlara: Standart Hosting ve Bayi Hostinginden Hangisi Daha Mantıklı?

Standart hosting ile bayi hosting arasındaki farklar neler? İki popüler hosting türünü kapsamlı bir şekilde karşılaştırarak, ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü bulmanıza çalışacağız.
Read more