Hem şık hem konforlu! xDrive Business Konak inceleme!

İster ofis ortamında isterseniz de evde rahatça kullanabileceğiniz bir çalışma koltuğu ister misiniz? İşte karşınızda xDrive Business Konak!
Read more

Özgürce çalışmak isteyenlere! PODA nedir?

Bu yenilikçi ofisler, 1,4 metrekarelik alanlar sunarak kullanıcılara verimli bir çalışma deneyimi sunuyor. İşte PODA Özgür Ofisler hakkında merak edilenler.
Read more

Hem tablet, hem bilgisayar olan monitör! – HP’nin en yeni eserlerini inceledik!

HP, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği Imagine 2023 etkinliğiyle birlikte yeni ürünlerini tanıttı. Bizler, bu ürünleri sizler için inceledik.
Read more

Japon Araştırmacılar, Tavuk ve Horozların ‘Gıdaklama’ Sesini Çeviri Eden Bir Yapay Zekâ Modeli Geliştirdi

Yapay zekânın gelişen yeteneklerini gözler önüne seren bir çalışma yayınlandı. Japonya'daki araştırmacılar, 'Gallinaceus' kanatlı ailesinin (tavuk ve horoz) seslerinden, onların duygu durumlarını anlayabilen bir yapay zekâ modeli geliştirdiler.
Read more

Böylesini görmediniz: xDrive Business Konak çalışma koltuğu!

Sizlerle ev ve ofisleriniz için alabileceğiniz xDrive Business Konak çalışma koltuğu hakkında tüm detayları paylaşıyoruz.
Read more

Neuralink, Beşerli Deneyler “Beynine Çip Taktırmak İsteyen” Şahıslar Aramaya Başladı

Elon Musk'ın beynimize çip takmayı hedefleyen şirketi Neuralink, 2020'den bu yana devam eden çalışmalarında önemli bir eşiği aşmak üzere ilk insanlı deneyler için gönüllülerini aramaya başladı.
Read more

Gerçek Hayatta Nasıl Çalındığı Bilinen Müziklerin, Hayallerde da Yanlışsız Halde Çalınabileceği Keşfedildi!

Bilim insanları, rüyada olduklarının farkında olan insanların, gerçek hayatta nasıl çalındığını bildikleri bir şarkıyı rüyalarında da çalabileceklerini keşfetti. Yapılan araştırma, rüya ile gerçek dünya arasında aktarım yapılabileceğini ortaya koymuş oldu.
Read more

20 Yıldır Konuşamayan Felçli Bir Bayan, Yapay Zekâ Sayesinde Yine “Konuştu”

Geçirdiği beyin sapı felci nedeniyle konuşma yetisini kaybeden bir kadın, yapay zekâ sayesinde yeniden "konuşabilir" oldu. Kadının beynine yerleştirilen bir çip, oluşturulan bir avatar yardımıyla kadının konuşmasını sağladı.
Read more

Japonlar bunu da yaptı: Yapay zeka, tavuk gıdaklamasını çeviri ediyor!

Japon bilim insanları, tavuk gıdaklamalarını tercüme edebilen bir yapay zeka geliştirdiler. Gelin detaylara birlikte göz atalım.
Read more

Yoga Nitekim Sıhhate Yararlı mı, Yoksa Yalnızca Abartılan Bir Modadan mı İbaret?

Hindistan menşeili eski bir zihin/beden pratiğini içeren yoganın, bireylerin genel sağlık ve refah seviyelerini artıran bir meditasyon türü olduğu biliniyor.
Read more
12 Next