Hem tablet, hem bilgisayar olan monitör! – HP’nin en yeni eserlerini inceledik!

HP’nin Palo Alto’da (Amerika) gerçekleştirilen Imagine 2023 etkinliğine katılım sağlayan tek Türk yayıncı niteliğindeki Hakkı Alkan, etkinlik süresince tanıtılan yeni ürünlerden, HP’nin attığı yenilikçi adımlardan ve dikkat çekici gelişmeleri aktardı. İşte detaylar

HP, değişen profesyonel iş hayatına yenilikçi çözümler sunuyor

Özellikle COVID-19 pandemisinden sonra yaygın bir şekilde karşımıza çıkmaya başlayan “Uzaktan Çalışma” ve “Esnek Çalışma” modelleri, çalışma ortamında birtakım değişikliklerin yapılmasını mecburi kıldı. Bu değişiklikleri gözardı etmeyen HP, yenilikçi çözümler sunarak değişime ayak uydurmayı başardı.

Sürdürmekte olduğu çalışmalarında son zamanların en gözde teknolojileri arasında yer alan yapay zekadan güç alan ve insanlığın karşı karşıya olduğu en büyük sorun olan iklim krizini masaya yatıran HP, etkinlik boyunca bu konu başlıklarını sık sık ele aldı. Bu anlayışla hareket eden şirketin tanıttığı başlıca ürünler, şu şekilde:

HP Envy Spectre Fold

HP, etkinlik dâhilinde tamamı ekran olan dev Spectre Fold dizüstü bilgisayarını tanıttı. 17 inçlik bir boyuta sahip olan bu teknoloji harikası, katlanabilir bir OLED ekran ile birlikte kullanıcı deneyimine sunuldu. Yapısı itibarıyla eşsiz bir ürün olan Envy Spectre Fold, profesyonel iş yaşamında da efektif bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Söz konusu cihazın Türkiye’deki satış fiyatı henüz bilinmiyor olsa da Amerika’daki satış fiyatının 3500 dolar olması bekleniyor.

HP Envy Move

Etkinlik süresince tanıtılan bir diğer cihaz ise Envy Move oldu. Bu cihaz, devasa ekranıyla verimli bir çalışma ortamı sunarken “çanta gibi taşınabilen” yapısı, kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyor. All-in-One yaklaşımıyla ürettiği ürünlerin sayısını arttıran teknoloji devi, HP Envy Move ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış gibi görünüyor.

Yazıcı Çözümleri

Bildiğiniz üzere, ‘HP’ denilince akla ilk gelen ürün gamı, ‘yazıcılar’ oluyor. Şirket de bu popülaritesine yaraşır bir şekilde yazıcı çözümlerinde de kullanıcılarına birçok yenilik sundu. Şirket;

  • Küçük işletmeler için HP OfficeJet Pro,
  • Bireysel kullanımlar (ev kullanımları) için HP DeskJet All-in-One,
  • Profesyonel kullanıcılar ve mühedislik ihtiyaçları için ise yeni DesignJet

ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Ayrıca etkinlik süresince inşaat sektörü için HP Sideprint ve görsel anlamda etkili bir askı deneyimi sunan HP Latex 630 ürünleri tanıtıldı. Test amaçlı olarak bir sörf tahtası üzerine baskı yapılarak etkinlik içeriği zenginleştirildi.

Yapay Zeka Yenilikleri

HP, son zamanların en popüler teknolojileri arasında yer alan yapay zekaya da gereken ehemmiyeti göstererek bu alandaki yeni çözümlerinin de tanıtımını gerçekleştirdi.

(Güncelleniyor)

Yorum yapın