Rick Grimes hayranlarına müjde: The Walking Dead: The Ones Who Live çıkış tarihi muhakkak oldu!

Rick Grimes karakterine odaklanan The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinin çıkış tarihi açıklandı. İşte ayrıntılar...
Read more

Disney+ Dizisi Daredevil: Born Again’in Muharrirleri ve Direktörleri Kovuldu! Marvel, Dizilerinde Esaslı Değişikliklere Gidiyor

Marvel, Disney+'ta yayınlanacak Daredevil: Born Again dizisinde değişiklikler yaptı. Şirket, yarısına yakını tamamlanan dizinin yazarlarını ve yönetmenlerini işten çıkardı. Ayrıca genel anlamda dizilere olan yaklaşımını da değiştirme kararı aldı. İşte tüm detaylar.
Read more

Yeni Squid Game dizisi nihayet geliyor: Netflix Kasım 2023 takvimi!

Netflix kütüphanesine önümüzdeki ay dahil olacak yeni diziler ve filmler neler? İşte Netflix Kasım 2023 takvimi...
Read more

Birinci şaşırttı: Son 23 yılın en güzel dizileri aşikâr oldu!

21. yüzyıl itibariyle dünyanın en iyi dizileri sıralaması belli oldu. Listede pek çok popüler yapım yer aldı. İşte en iyi diziler...
Read more

Ne izlesem diye düşünmeyin: Bu yapay zeka dizi ve sinema tavsiye ediyor!

Geçtiğimiz yıllarda geliştirilmeye başlanan ve dizi, film, kitap ve podcast tavsiyesi verebilen yapay zeka aracı Pix kullanıma sunuldu.
Read more

Bütün Dünyayı Kasıp Kavuran Birbirinden Şahane 15 Güney Kore Dizisi

Ülkemizde son yıllarda büyük bir yükselişe geçen Kore dizileri, yalnızca ülkemizde değil, dünyada da en çok izlenen Asya dizileri arasında bulunuyor. Hâl böyle olunca, insanlar Kore dizileri konusunda büyük bir öneri beklentisine girebiliyor. Bizler de bu açığı kapatmak adına, içinde birçok popüler Kore dizisi bulunan bir yazı hazırladık.
Read more

“Burası Gerçek miymiş ya?” Dedirten, Gidip Ziyaret Edebileceğiniz Sinema ve Dizi Yerleri

Bazı filmler ve diziler vardır ki insanda çok büyük etki bırakır. Pılınızı pırtınızı toplayıp oraya gitmek istersiniz ancak gerçekte var olmadığını düşünürsünüz. Aslında birçok ikonik film ve dizi, akıllara durgunluk veren sahnelerini doğal mekânlarda çekiyor. Biz de sizler için bu yapımların çekim mekânlarını derleyip toparladık.
Read more

Heyecanlandıran duyuru: Cyberpunk 2077 dizisi geliyor!

Dünyaca ünlü oyunlardan Cyberpunk 2077 için yeni bir live-action projesi üzerinde çalışıldığı duyuruldu. İşte ayrıntılar...
Read more

Vakit Kaybetmeden İzlemeniz Gereken, Son Yılların Birbirinden Harika Dizileri

Hem dizi sektörünün durmaksızın yeni yapım yayınlamasından hem de bu dizilerin hızlı bir şekilde tüketilmesinden dolayı izleyecek "muhteşem" bir dizi bulmak samanlıkta iğne aramak kadar zor oldu. Beğenip beğenmeyeceğinizin asla garantisi olmasa da sizler için son yılların birbirinden iyi dizilerini bir araya getirerek bu listeyi hazırladık.
Read more

La Casa de Papel Dizisi Berlin’in Yayın Tarihi Açıklandı [Video]

Netflix, Berlin dizisinin yayın tarihini açıkladı. La Casa de Papel'in spin-off'u tadında olacak dizi, yılın son günlerinde seyirciyle buluşacak.
Read more
123 Next